Morgan Freemans hånd er stadig ødelagt – ni år efter vanvittig ulykke

Foto: All Over

Ni år efter at hans sølvfarvede Nissan Maxima forulykkede en mørk og sen aften i Mississippi, er den amerikanske skuespiller Morgan Freeman stadig svært mærket af ulykken.

Den 79-årige Oscar-vindende skuespiller bar således en særlig handske, da han tirsdag deltog i åbningen af 42nd Street The Musical i London.

Handsken på hans venstre hånd er specialfremstillet og sørger for, at hans hånd ikke hæver ukontrolleret op.

Hånden blev lammet i den voldsomme bilulykke, der fandt sted den 3. august 2008.

Her var stjernen på vej hjem til sit hus i Mississippi, da han mistede kontrollen over sin Nissan Maxima, der i høj fart rullede rundt og endte på en mark.

Morgan Freeman og hans kvindelige medpassager måtte skæres fri, før at de blev hastet i helikopter til et hospital i Memphis.

Morgan Freeman bærer ofte en handske på sin venstre hånd, der blev lammet ved en alvorlig bilulykke i 2008. Se flere fotos nederst i artiklen. Foto: All Over

Morgan Freeman tilbragte efterfølgende over fire timer på operationsbordet, hvor lægerne forsøgte at reparere en brækket arm, en brækket skulder og en brækket albue. Nerveskaderne var dog så voldsomme, at 79-årige Morgan Freeman stadig er lammet i sin venstre hånd i dag.

Skuespilleren har tidligere afsløret, at den alvorlige skade i skulder, arm og hånd stadig giver ham daglige smerter i dag. Han lider blandt andet af fibromyalgi, en kronisk smertetilstand i den lammede hånd.  

Morgan Freeman er langt fra den eneste kendis, der i dag bærer synlige ar efter en alvorlig ulykke.

Herunder kan du se et stort galleri fyldt med kendte, der også bærer rundt på ar:

Kendte og deres ar

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close