Hollywood5. september 2016

Kim Kardashian har aldrig haft det bedre: Mor i topform

Den 35-årige fru Kanye West nød ferieparadiset Punta Mita i Mexico – men uden sin mand!
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/fff_0.jpg
 Foto: All Over Press

Kim Kardashian har aldrig set bedre ud. Efter at hendes krop svulmede op i forbindelse med hendes to graviditeter, har hun nu endelig ramt sit vægtmål: 56 kilo. Og nu lader det til, at hun er helt lykkelig med den perfekte krop og to perfekte børn.

Realitydronningen har trænet som en gal, men hun har også altid elsket mad – specielt de søde sager. Derfor måtte hun, efter at baby Saint blev født i december 2015, tage seriøse metoder i brug: Kim gik på Atkins-kuren. Den er hård, men den var god, fordi den også tillader et sødt mellemmåltid i ny og næ. Og allerede i begyndelsen af foråret så hun resultater: Kiloene raslede af.

Derfor tog Kim til Casa Aramara-resortet i byen Punta Mita i Mexico, hvor hun nød en slags sen sommerferie, og hun kunne vise sin smukke, nye bikini-mor-krop frem for omverdenen.

Allerede inden hun tog af sted, begyndte den amerikanske underholdningspresse at diskutere, hvorfor Kanye West ikke var med på familieferien.

Tirsdag aften i sidste uge fortalte vennerne dog til E! News, at der bestemt ikke er kurrer på tråden mellem Kanye og Kim. Grunden til, at hun tog alene af sted, var, at Kanye er i fuld gang med øvelserne til sin ”Saint Pablo”-turné, der bliver kickstartet

i New York til efteråret.

Kim, North og Saint skal med farmand West på hele turen – og derfor følte Kim, at det var en god idé at tage ungerne med sydpå, så Kanye kunne fokusere 100 procent på den amerikanske og internationale turné.

Kim Kardashian: Mor i topform

Sponsoreret indhold