Naser Khader jagtede Kim Kardashian

Naser Khader brugte ferien på at jagte Kim Kardashian.

Naser Khader brugte ferien på at jagte Kim Kardashian.

Foto: All Over

Det kan godt være, at Naser Khader selv sætter pris på at kunne gå i fred og slippe for chikane fra folk, som ikke er enige med ham. Faktisk har han endda brug for beskyttelse, så der er PET-vagter, der passer på ham.

Men det forhindrede ham ikke i, at lede efter Kim Kardashian, da han var på ferie i Californien denne sommer. Men det var nu på foranledning af Naser Khaders datter jagten på reality-dronningen var sat ind. Khader var nemlig på ferie med sin datter og søn, og datteren ville så gerne møde den amerikanske reality-stjerne.

- I Californien brugte vi en hel dag på at lede efter Kim Kardashian, som min datter er stor fan af. Vi var inde, hvor hun købte salat, og hvor hun trænede fitness. Pinligt for mig at deltage i, men sådan var det. Sidste år ledte vi lige så desperat efter Justin Bieber. Men uden held. Vi købte også et kort over de kendtes adresser, og vi besøgte alle de berømte strande fra realityprogrammerne, fortæller Naser Khader til BT.

Politikeren måtte også erkende, at sønnen ikke var super vild med den kendisjagt.

- Hannibal orkede det ikke, men han er meget interesseret i historie, så bagefter rejste vi til Berlin for hans skyld, hvor vi så Førerbunkeren og Stasi-museet. Det var en fin kombination, siger han.

Se flere billeder af Kim Kardahsian her: 

Kim Kardashian i mål med vægten

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close