Hollywood 9. december 2016

Modern Family-babe i bizar retssag

Den sexede Sofia Vergara er havnet i et noget bizart retsopgør mod sin eksforlovede, Nick Loeb
(Foto: All Over Press)

Hun er tidligere blevet kåret som verdens lækreste kvinde, så det er ikke svært at forstå, at de fleste mænd nok gerne vil have børn med den smukke skuespillerinde Sofia Vergara. Men nu er netop spørgsmålet om børn blevet omdrejningspunktet i en retssag mellem Modern Family-stjernen og hendes tidligere forlovede, Nick Loeb.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

I 2013, da de tog stadig var et par, fik de nemlig frosset to af Sofia Vegaras æg ned. Den i dag 44-årige skuespillerinde har i forvejen en søn på 24 år, men Nick Loeb har senere udtalt, at han største drøm er at stifte familie, og at det da også var på grund af uenigheder omkring dette emne, at de gik fra hinanden i 2014.

Men de to æg, parret fik frosset ned tidligere, er nu kommet tilbage for at hjemsøge Sofia Vergara. Eller nærmere for at sagsøge hende. For det er faktisk det, retssagen handler om.

Nick Loeb har nemlig sagsøgt Vergara på vegne af æggene, som han har givet navnene Emma og Isabella, for at have misbrugt og efterladt æggene ved ikke at bekymre sig eller engagere sig i deres fortsatte ve og vel. Nick Loeb ønsker i stedet at få rettigheden til æggene.

(Foto: All Over Press)

Det lyder meget bizart, men når det kan lade sig gøre, er det fordi Nick Loeb har sagsøgt Sofia Vergara i staten Louisiana, hvor man efter seks uger betragter æg som selvstændige personer. Derfor har Nick Loeb altså fået besked på at navngive æggene, så han kan søge om at få myndigheden over dem.

Sofia Vergara er i dag gift med skuespilskollegaen Joe Manganiello, der blandt andet er kendt fra TV-serien ”How I Met Your Mother”.

Sponsoreret indhold