Hollywood 29. juni 2015

Sofia Vergara spiser kage for at bringe held

Den lækre skuespillerinde tillod sig et kæmpe stykke bryllupskage til venindens bryllup
All Over Press

De kalder hende Sofia "Viagra" for den påvirkning, hun tilsyneladende har på mænd. De nyste billeder af den labre skuespiller skuffer da heller ikke.

Her optræder hun i en lang, sart gul kjole til sin venindes bryllup. Det viser en række fotos, som Sofia Vergara selv har delt på det sociale billeddelingsmedie Instagram.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Den 42-årige skuespiller, som nok er bedst kendt for sin rolle som Gloria i komedieserien "Modern Family", agerede her brudepige efter alle kunstens regler.

Blandt andet sørgede hun for at påvirke brudeparrets fremtidige held og lykke ved at sætte et ordentligt stykke af bryllupskagen til livs.

- Det betyder uheld, hvis du ikke spiser af bryllupsdagen, skriver Sofia Vergara til et billede af sig selv med tallerkenen fuld af lækker kage.

Med til brylluppet havde Vergara sin forlovede, skuespilleren Joe Manganiello, som hun har dannet par med siden efteråret 2014.

[node:aller-related-content]

Sofia Vergara mødte "True Blood"-stjernen for første gang under en middag i Det Hvide Hus, og i december faldt Manganiello så på knæ for sin spansktalende skønhed.

- Jeg var virkelig nervøs, for jeg havde forberedt den her tale på spansk, og det sidste, du ønsker er at kludre i det spanske, når du frier til en colombiansk kvinde, fortalte han til magasinet Bazaar tidligere på måneden.

Mens Sofia Vergara kan opleves i "Modern Family" på TV2 Zulu, er Joe Manganiello biografaktuel i filmen "Magic Mike XXL", der har premiere 2. juli.

Se Sofia Vergaras brudepige-billeder her.

Its bad luck if you dont eat wedding cake

Et billede slået op af Sofia Vergara (@sofiavergara) den 27. Jun 2015 kl. 9:31 PDT

Sponsoreret indhold