Se billederne: Model hastet på hospitalet under Kylie Jenners 21 års fødselsdag

Tingene løb af sporet, da Kylie Jenner i weekenden holdt sin 21 års fødsesldag. En model blev således hastet på hospitalet.

Tingene løb af sporet, da Kylie Jenner i weekenden holdt sin 21 års fødsesldag. En model blev således hastet på hospitalet.

(Foto: All Over)

Den amerikanske reality-stjerne Kylie Jenner har de seneste dage fejret sin 21 års fødselsdag med vilde fester og overdådige middage rundt i Los Angeles.

Og naturligvis blev der heller ikke sparet på dramatikken undervejs.

En model måtte således forlade festen og i al hast køres på hospitalet i ambulance.

Hvad der præcist skete, er uvist, men efter festen på restaurant Craig’s blev den australske fitnessmodel Tammy Hembrow båret fra stedet til en ventende ambulance.

Om den 24-årige fitnessmodel havde fået et ildebefindende – eller for meget at drikke – vides ikke. Men kort efter midnat torsdag aften var festen altså slut for hendes vedkommende.

Kylie Jenner brugte flere dage på at fejre sin 21 års fødselsdag – med flere fester rundt om i Los Angeles.

Modellen blev hastet på hospitalet, mens hun lå på maven på en båre. Foto: All Over

Du kan se alle billederne længere nede i denne artikel.

Det er tidligere kommet frem, at 21-årige Kylie Jenner ikke har sparet på noget i forbindelse med fejringen af sig selv.

Kylie Jenner vil således bruge knap 6,5 mio. kr. på at holde hele fem fødselsdagsfester.

- Hun holder to fester på klubber her i L.A.-området, og så holder hun tre andre fester i private hjem, inklusiv et brag af en fest i sit eget hjem, har en kilde tæt på Jenner tidligere afsløret til Radar Online.

Med som gæster til torsdagens fest var selvfølgelig Kourtney Kardashian, Kim Kardashian, Khloé Kardashian og Kris Jenner.

Udover at holde en gigantisk fødselsdagsfest er Kylie Jenner også mor til lille Stormi, der snart er seks måneder gammel.

Du kan se billeder fra festen i galleriet herunder:

Kylie Jenner holder 21 års fødselsdag - billeder fra festen

Kylie Jenner har de seneste år bevist, at hun ligger forrest, når det handler om at tjene penge på de sociale medier. 

Kylie Jenner tjener således svimlende 6 millioner kroner per foto, som hun smider på Instagram.

Kylie Jenner har 110 millioner følgere på Instagram og tjener ifølge undersøgelsen de fleste penge på at reklamere for sit kosmetikfirma 'Kylie Cosmetics', som hun er eneejer af.

Det er også kosmetikfirmaet, der har været den helt store drivkraft i forhold til at gøre Kylie Jenner stenrig.

Kylie fyldte først 21 år den 10. august, men er ifølge finansmagasinet Forbes, der regnes for en troværdig kilde i den henseende, i en alder af 20 år god for værdier til den svimlende sum af 900 millioner dollars.

Det er en formue, som hun har opbygget på bare tre år.

800 millioner dollars af hendes formue stammer fra hendes kosmetikfirma 'Kylie Cosmetics', som hun er eneejer af.

Firmaet begyndte i det små for to år siden med at sælge et læbestift-sæt til 29 dollars, og resten er - som man siger - historie.

Udover værdien af 'Kylie Cosmetics' har Kylie Jenner tjent omkring 100 millioner dollars på diverse TV-programmer og på store sponsoraftaler med blandt andet Puma.

Hendes formue på 900 millioner dollars gør Kylie til den yngste person, der nogensinde har optrådt på Forbes' liste over verdens rigeste kvinder med selvskabte formuer.

Facebookstifteren Mark Zuckerberg var 23 år og den hidtil yngste, da hans formue passerede en milliard dollars.

Men Kylie Jenner kan ikke undgå at passere Zuckerberg, inden hun fylder 23, og hun bliver dermed den yngste person i historien, der selv har tjent/skabt værdier for en milliard dollars.

Til sammenligning opgør Forbes Kylies halvsøster Kim Kardashian Wests formue til 'sølle' 350 millioner dollars.

 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close