Hollywood13. december 2014

- Mit barn er en mobil

Ashton Kutcher sammenligner sin nyfødte baby med en spritny mobil
Ashton Kutcher sammenligner sit nyfødte barn med en ny mobiltelefon.
Ashton Kutcher sammenligner sit nyfødte barn med en ny mobiltelefon.
 Foto: All Over PressDen første ridse er altid den værste.

LÆS OGSÅ: - Nu er jeg en helt

Det gælder både med biler og moderne mobiltelefoner - og måske også med små babyer?

Den amerikanske skuespiller Ashton Kutcher, der for ti uger siden blev far til sit første barn med skuespillerinden Mila Kunis, var i hvert fald ikke sen til at sammenligne spritnye mobiler med babyer, da han i denne uge var gæst hos den amerikanske talkshow-vært Ellen DeGeneres.

Det skriver ABC News.

LÆS OGSÅ: - Sådan fandt vi på babynavn

- Når du får dem første gang, er du helt vildt spændt, og du er ligesom klar til at gøre alle de her ting. Så indser du, at det er lidt som at få en ny mobiltelefon, hvor det ikke er alle dens features, der virker, sagde han spøgefuldt.

- Det er som en mobil, der ikke vil tage billeder. Det er sådan: "Hvorfor vil min nye telefon ikke tage billeder?" Og den kan heller ikke ringe. Den kan ikke så meget, men den ser virkelig nuttet ud, fortsatte den 36-årige skuespiller, der for alvor blev kendt for sin rolle i komedieserien "That 70's Show", hvor han blandt andet spillede over for netop Mila Kunis.

LÆS OGSÅ: Kutcher sælger drømmebolig

Ifølge skuespilleren har parret valgt at gå mod kendisstrømmen og undladt at hyre en barnepige.

- Vi vil bare gerne lære vores barn at kende. Vi vil gerne være dem, der ved, hvad der skal gøres, når babyen græder, forklarede han til et tydeligt begejstret publikum.

Sponsoreret indhold