Missede sin brors bryllup

Aaron Carter undskylder, at han ikke nåede frem til sin brors bryllup

Aaron Carter undskylder, at han ikke nåede frem til sin brors bryllup

Foto: All OverDen helt store dag for Backstreet Boy-sangeren Nick Carter blev skæmmet af, at hans lillebror ikke nåede med til festlighederne, da teenageidolet i weekenden lod sig gifte. Det skriver Female First.

Det var problemer med et fly, der var skyld i hele miseren. Mens Nick Carter blev gift med sin udkårne, Lauren Kitt, i Santa Barbara i Californien, sad hans lillebror fast i lufthavnen i Washington DC.

LÆS OGSÅ: Boyband-stjerne gifter sig med kæresten

- Virkelig, US Airways?? skriver Aaron Carter på den sociale billededelingsside Instagram.

- Jeg ville virkelig ikke gå glip af min brors bryllup. F**k, skriver Aaron Carter, der også har forsøgt sig med en musikalsk karriere.


Aaron måtte ligesom alle os andre nøjes med at se billederne fra Nick Carter og Lauren Kitts romantiske bryllup (Foto: All Over)

LÆS OGSÅ: Nick Carter drak sin første drink som to-årig

Noget tyder på, at Aaron Carter til sidst helt droppede at flyve tværs over landet, for senere brugte han det sociale medie til at undskylde over for sin bror.

- Jeg er virkelig sur over, at jeg gik glip af min brors bryllup i dag. Jeg håber ikke, han hader mig. Jeg prøvede virkelig at komme. Det må du undskylde, bror, skriver han og hashtagger opslaget "tekniske problemer".

LÆS OGSÅ: Nick Carter tænder på Aqua-Lene


Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close