Hollywood14. april 2014

Missede sin brors bryllup

Flyproblemer forhindrede Aaran Carter i at nå frem til Nick Carters vielse
Aaron Carter undskylder, at han ikke nåede frem til sin brors bryllup
Aaron Carter undskylder, at han ikke nåede frem til sin brors bryllup
 Foto: All OverDen helt store dag for Backstreet Boy-sangeren Nick Carter blev skæmmet af, at hans lillebror ikke nåede med til festlighederne, da teenageidolet i weekenden lod sig gifte. Det skriver Female First.

Det var problemer med et fly, der var skyld i hele miseren. Mens Nick Carter blev gift med sin udkårne, Lauren Kitt, i Santa Barbara i Californien, sad hans lillebror fast i lufthavnen i Washington DC.

LÆS OGSÅ: Boyband-stjerne gifter sig med kæresten

- Virkelig, US Airways?? skriver Aaron Carter på den sociale billededelingsside Instagram.

- Jeg ville virkelig ikke gå glip af min brors bryllup. F**k, skriver Aaron Carter, der også har forsøgt sig med en musikalsk karriere.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/f40aec99e937416ebc44be718e7c5923.jpg


Aaron måtte ligesom alle os andre nøjes med at se billederne fra Nick Carter og Lauren Kitts romantiske bryllup (Foto: All Over)

LÆS OGSÅ: Nick Carter drak sin første drink som to-årig

Noget tyder på, at Aaron Carter til sidst helt droppede at flyve tværs over landet, for senere brugte han det sociale medie til at undskylde over for sin bror.

- Jeg er virkelig sur over, at jeg gik glip af min brors bryllup i dag. Jeg håber ikke, han hader mig. Jeg prøvede virkelig at komme. Det må du undskylde, bror, skriver han og hashtagger opslaget "tekniske problemer".

LÆS OGSÅ: Nick Carter tænder på Aqua-Lene


Sponsoreret indhold