Hollywood 24. september 2013

Nick Carter: Drak første drink som to-årig

Backstreet boy'en Nick Carter beskylder sine forældre for sin kamp mod alkohol og stofmisbruget
Foto: All OverI sin selvbiografi "Facing the music and living to talk about it" fortæller den 33-årige Nick Carter om sit chokerende forhold til stoffer og alkohol.
Som barn boede Nick overfor en stripklub, som hans forældre Robert og Jane ejede, og nu giver han dem skylden for hans triste opvækst.

- Det er sagt, at jeg blev fundet inde på alkohollageret som 2-årige, hvor jeg hældte min første drink i mig. Mine forældre har altid grint af det. Jeg grinte også engang, men nu ler jeg ikke af det længere." Skriver han i bogen.

Nick Carter: Tænder på Aqua Lene

Nick har kæmpet med et stort stof- og alkoholmisbrug gennem længere tid og har også været en del inde og ude af afvænningsklinikker.

- I en privat videooptagelse leger min fætter og jeg, at vi var voksne og skal på bar. Vi danser og lader som om, vi fester. Nu når jeg ser tilbage på, hvor stor en del alkohol havde i min opvækst, indser jeg hvor meget mine forældres drikning påvirkede mig. Det var som om, jeg var programmeret til at drikker, står der i bogen.

I dag er Carter mere eller mindre tilbage på rette spor igen. Men popstjernen indrømmer, at han stadig har svært ved at modstå alkohol.
Nicks lillebror, den 25-årige Aaron Carter, har også slidt med stofmisbruget, og i februar 2012 døde lillesøsteren Leslie Carter af en overdosis kun 25 år gammel.

Se hvilken stor dansk stjerne, der også har haft et misbrug

Tidligere i år blev Nick forlovet med den 29-årige fitnessguru Lauren Kitt, og sangfuglen er nu lykkeligere end nogensinde.

Sponsoreret indhold