Hollywood22. april 2018

"Mini-Me"-skuespilleren Verne Troyer er død: Blev 49 år

Den 81 centimeter høje skuespiller kæmpede i mange år med depression og alkoholmisbrug
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/26.01681317.jpg
 Foto: All Over

Den amerikanske skuespiller Verne Troyer er lørdag død blot 49 år gammel. Det oplyser hans talsmand til Huffington Post.

Troyers, som var 81 centimeter høj, led angiveligt i mange år af despression og har kæmpet en kamp med alkoholmisbrug.

- I løbet af årene har han kæmpet og vundet, kæmpet og vundet og kæmpet endnu mere, men desværre blev det for meget for ham denne gang. Despression og selvmord er nogle meget alvorlige emner. Du ved aldrig, hvad nogen kæmper med indvendigt. Vær gode mod hinanden. Det er aldrig for sent at række ud og bede om hjælp, oplyser talsmanden.

Han blev især kendt for sin rolle i "Austin Powers"-filmene som "Mini-Me", som han fik i 1999 i filmen "Austin Powers: The Spy Who Shagged Me", og han fortsatte succensen, da han tre år senere spillede samme rolle i "Austin Powers in Goldmember"

(Artiklen fortsætter under billedet)

https://imgix.seoghoer.dk/21.2228072.jpg
 Foto: All Over

Han har også spillet med i film som Harry Potter og Men in Black.

Verne Troyer blev angiveligt gift med modellen Genevieve Gallen i 2004, men fik ægteskabet annulleret dagen efter. Flere medier skrev om forlovelsen inden og bryllupsplanerne, men Troyer nægtede efterfølgende, at der havde været planer om et bryllup, og hans advokat sagde, at Genevieve Gallen havde plantet historien for egen vindings skyld.

Han blev født i Michigan i USA. Ham, hans storebror og hans lillesøster voksede op i et Amish-miljø, selv om forældrene havde forladt religionen, da han var lille.

- Mine forældre lærte mig at være optimistisk og selvstændig, fortalte han i et interview med The Guardian i 2015.

- De fik mig til at føle, at jeg kunne opnå alt, hvad jeg ville, og det har virkelig hjulpet mig. De behandlede mig ikke anderledes på grund af min højde.

Sponsoreret indhold