Hollywood22. april 2018

Jared Leto i København: Jeg elsker Danmark

I weekenden havde København fornemt besøg af verdensstjernen Jared Leto og hans band "Thirty Seconds to Mars"
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/jared_leto.jpg
 Foto: All Over Press

Lørdag var den amerikanske skuespiller og rockstjerne Jared Leto i København i forbindelse med en koncert, han skulle spille med sit band "Thirty Seconds to Mars".

Den 46-årige verdensstjerne startede ud med en karriere som skuespiller og har blandt andet spillet med i "Fight Club" og "Dallas Buyers Club". Men også som rockstjerne har han stor succes, og det har en ganske særlig betydning for ham.

- Jeg er virkelig taknemmelig, for min bror og jeg har gjort det her meget længe, og det at have succes, vi har nu, så langt henne i vores karriere, er virkelig ærefrygtindgydende. Det er utroligt, fortæller Jared Leto i et interview med BT om sit band, som også har hans bror Shannon Leto som medlem.

Sammen med det tredje medlem Tomo Miličević landede brødrene i København fredag, og det er bestemt ikke første gang, at Jared Leto sætter sine ben på dansk jord.

Faktisk er han meget begejstret for Danmark og især København.

- Det er virkelig et skønt land, og København er en skøn by at gå på opdagelse i. Jeg elsker virkelig Danmark, det er et smukt land med en stor historie, der er meget kreativitet og design - og virkelig god mad. Jeg får altid virkelig god mad i København af en eller anden grund. Jeg er altid heldig at finde nogle gode restauranter, fortæller Jared Leto til BT.

Jared Leto er født i Louisiana i USA og startede sin karriere i starten af 90'erne.

Han har spillet med i mange store film "American Psycho", "Blade Runner" og senest "Suicide Squad", hvor han spillede Batmans ærkefjende Jokeren. Han fik hård kritik for sin rolle i den film, men det tager han nu ikke så tungt.

- Det følger med jobbet, lyder det.

Sponsoreret indhold