Hollywood 9. april 2018

Cardi B aflyser Roskilde-koncert grundet graviditet

Rapperen aflyser sin optræden til dette års Roskilde Festival, da hun skal føde sit første barn til sommer
Foto: All Over Press

Tilbage i januar kunne Roskilde Festival afsløre Cardi B som et af sine hovednavne, men grundet graviditet er den 25-årige rapper nødsaget til at aflyse sin koncert. Det oplyser Roskilde Festival på sin Facebook-side. 

Artiklen fortsætter under opslaget. 

- Cardi B er nødsaget til at aflyse sit show til Roskilde Festival 2018. Den amerikanske rapper er gravid, og må derfor afslyse sit show til Roskilde Festival denne sommer. Vi arbejder på at finde en afløser, lyder det på Roskilde Festivals Facebook-side. 

Amerikanske medier har i flere måneder spekuleret i, at Cardi B ventede sig med rapperkæresten Offset, men det var først forleden, at hun bekræftede, at hun er gravid. 

Det gjorde hun, da hun optrådte i "Saturday Night Live" med sangen "Be Careful". Midt i sangen zoomede kameraet ud og afslørede rapperens velvoksne bule. 

Rapperen har ikke fortalt, hvornår hun er sat til, men en læge vurderer over for Hollywood Life, at hun har termin den 30. juli plus/minus to uger. 

Hvis lægens vurdering er korrekt, er det altså mindre end en måned efter Roskilde Festival. Normalt frarådes kvinder at flyve den sidste måned af deres graviditet. 

Artiklen fortsætter under billedet. 

Cardi B takker på Instagram sine mange fans og kolleger - bl.a. Rihanna og 50 Cent - for lykønskningerne i forbindelse med hendes graviditet. 

Den 25-årige sangerinde fra Bronx har på rekordtid taget turen fra et turbulent liv som bandemedlem og stripper til toppen af de amerikanske hitlister med numre som "Bodak Yellow" og "Finesse".

Sidstnævnte i øvrigt i selskab med sangeren Bruno Mars, der også er at finde på Roskilde Festivals plakat i år.

- Hun er virkelig en fremadstormende rapper lige nu, som blandt andet var med i grammy-showet forleden sammen med Bruno Mars, sagde Roskilde Festivals programchef Anders Wahrén, da de offentliggjorde Cardi B som et af hovednavnene.

Han havde store forventninger til sangerinden, der er den første rapper, som kan prale af have haft tre numre på top 10-listen i USA på samme tid.

- Hun har den type fans, der kan hendes numre udenad. Så der vil helt sikkert være pakket af folk, som er meget medlevende, og som er med på alt, hvad hun gør og siger, lød forventningerne fra Anders Wahrén.

Roskilde Festival finder sted fra lørdag 30. juni til lørdag 7. juli 2018.

Sponsoreret indhold