Hollywood13. september 2016

Miley flasher sin glæde for marihuana

Matchende hamp-øreringe og leggings
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/miley-cyrus.jpg
 Foto: All Over Press)
Miley Cyrus har aldrig lagt skjul på sin kærlighed til marihuana og pot. Rent faktisk kostede hendes lyst til at ryge en joint hende i første omgang forholdet til den australske skuespiller Liam Hemsworth.
Hemsworth og Miley fandt dog sammen igen og er nu helt officielt forlovet.
Og fredag var hun så i humør til at vise sin hang til pot med sit tøj og accessories. Den 23-årige sanger var ude at shoppe i Los Angeles og var iført et par leggings dekoreret med hampblade og et par matchende øreringe udformet som blade fra hampplanten. Miley, der skal være dommer i den kommende udgave af programmet 'Voice' i USA, havde en kort bluse på, der gav et kig ind på hendes veltrænede mave.
Hemsworth var ikke med på shoppeturen, men parret var onsdag i sidste uge sammen til koncert med Drake og Future i Los Angeles. Miley og Liam skal angiveligt giftes dette efterår, men præcis hvor, hvornår og hvordan er endnu uvist.
Liam vil gerne have et stort pompøst bryllup mens Miley ønsker en lille, privat ceremoni, så der skal lige forhandles lidt og indgås nogle kompromiser, inden de to kan blive smedet sammen. Se stort galleri med Miley i sit hamp-outfit og med billeder fra Mileys karriere:

Miley Cyrus 13092016

null

Sponsoreret indhold