Miley Cyrus flytter fra kæresten

Selv om Miley Cyrus og Liam Hemsworth er fundet sammen igen, er der langtfra fred og idyl i deres hjem.

Selv om Miley Cyrus og Liam Hemsworth er fundet sammen igen, er der langtfra fred og idyl i deres hjem.

(Foto: All Over Press)

I starten af det nye år fandt Miley Cyrus, 23, og Liam Hemsworth, 26, sammen igen, men allerede nu løber deres genoplivede forhold ind i problemer.

”Wrecking Ball”-stjernen kan nemlig ikke holde kærestens højlydte snorken ud, og det er åbenbart så grelt, at Cyrus har købt nabohuset, som hun er flyttet ind i for at slippe for nattelarmen.

Miley Cyrus og Liam Hemsworth kan ikke bo sammen, så løsningen er at blive naboer

– Miley elsker Liam højt og siger, at han ikke altid snorker, men når han gør, lyder det, som om han blæser taget over deres hoveder af, hævder en kilde ifølge National Enquirer.

Videoen er egentlig ganske eksklusivt forbeholdt brugere af vores app Mit SE og HØR, der har købt det trykte blad og scannet det, for at kunne se videoen. Men her bringer vi en lille forsmag på, hvad man kan få, hvis man gør netop det. Bladet har 90 sider, og der er nyt, unikt indhold på alle siderne, hvis man scanner dem med sin smartphone og vores nye app, der fås både til iPhone og Android.

– Larmen vækker hende, og hun kan ikke falde i søvn igen, så hun har brugt en formue, så hun kan snige sig ud af deres soveværelse og få en god nats søvn i sit eget hjem ved siden af. Så kan hun liste tilbage veludhvilet, så hun er klar til ... øh, morgenmad, tilføjer insideren.

En billigere løsning havde måske været at købe et par ørepropper?!

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close