Hollywood14. marts 2016

Miley Cyrus flytter fra kæresten

Miley Cyrus er træt af kærestens uvane og vil derfor ikke længere bo sammen med ham
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/10.2782592o.jpg
 (Foto: All Over Press)

I starten af det nye år fandt Miley Cyrus, 23, og Liam Hemsworth, 26, sammen igen, men allerede nu løber deres genoplivede forhold ind i problemer.

”Wrecking Ball”-stjernen kan nemlig ikke holde kærestens højlydte snorken ud, og det er åbenbart så grelt, at Cyrus har købt nabohuset, som hun er flyttet ind i for at slippe for nattelarmen.

https://imgix.seoghoer.dk/7_0.jpg
 (Foto: All Over Press)

– Miley elsker Liam højt og siger, at han ikke altid snorker, men når han gør, lyder det, som om han blæser taget over deres hoveder af, hævder en kilde ifølge National Enquirer.

Videoen er egentlig ganske eksklusivt forbeholdt brugere af vores app Mit SE og HØR, der har købt det trykte blad og scannet det, for at kunne se videoen. Men her bringer vi en lille forsmag på, hvad man kan få, hvis man gør netop det. Bladet har 90 sider, og der er nyt, unikt indhold på alle siderne, hvis man scanner dem med sin smartphone og vores nye app, der fås både til iPhone og Android.

– Larmen vækker hende, og hun kan ikke falde i søvn igen, så hun har brugt en formue, så hun kan snige sig ud af deres soveværelse og få en god nats søvn i sit eget hjem ved siden af. Så kan hun liste tilbage veludhvilet, så hun er klar til ... øh, morgenmad, tilføjer insideren.

En billigere løsning havde måske været at købe et par ørepropper?!

https://imgix.seoghoer.dk/mit_se_og_hoer_9.png

Sponsoreret indhold