Hollywood16. februar 2014

Miley Cyrus red kæmpepølse

Det var ikke just en cocktail-størrelse som skandale-stjernen havde mellem benene under en koncert.
Kæmpepølser og guldbiler - Miley Cyrus gnider sig mod det hele.
Kæmpepølser og guldbiler - Miley Cyrus gnider sig mod det hele.
 Foto: All Over

Der var alle de ting, som man regner med at blive konfronteret med, når man begiver sig ind til en koncert med den bogstaveligt talt rystende sangerinde Miley Cyrus - vanvittige outfits, skridtgnubberi og baller. Nåja, og en kæmpemæssig plastikhotdog, som sangerinden tog en ridetur på.

Den første koncert på Miley Cyrus' nye verdensturné, "Bangerz Tour", blev afholdt fredag aften i Vancouver, Canada. Her blev der lagt behørigt fra kaj, da Cyrus indtog scenen ved at komme glidende ind langs en tunge fra scenens bagtæppe.

Miley befamler megastjerne

Tungen var i virkeligheden hendes egen, som var projiceret op i mega-størrelse. Det skriver Mirror.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/a8f7529e7c944188a7ee69e28300dbbf.jpg


Det var ikke kun kæmpepølsen, der fik Mileys underliv at føle. Også denne bil af guld, gned teenage-stjernen sig imod. (Foto: Allover)

Ifølge sangerinden selv var der dog ikke meget af den altoverskyggende selvtillid at føle kort før koncerten. Det kom frem på Twitter i løbet af fredagen.

- Jeg ved ikke, om det er fordi, det er valentinsdag eller på grund af #BangerzTour, men jeg er stensikkert midt i et panikanfald, tweetede den 21-årige stjerne.

Se Mileys vulgære optræden

Selvtilliden var dog tilbage i fuld flor, da Cyrus i løbet af koncerten lagde et billede af sin twerkende numse ud til de ni millioner fans, der følger hende på det sociale billedmedie Instagram. Popfænomenet kan fanges til en af de 59 koncerter, som verdensturnéen består af, frem til begyndelsen af maj.

Newspaq

Sponsoreret indhold