Hollywood 29. januar 2014

Miley Cyrus befamler megastjerne

Læs, hvem i artiklen
Miley Cyrus er ikke typen, der har mange hæmninger
Miley Cyrus er ikke typen, der har mange hæmninger
Foto: All Over

De har begge vakt furore med deres frække sceneshows og grænseoverskridende beklædning, og deres afslørende musikvideoer har fået det konservative Amerika op at støde - selvom det er sket med årtiers mellemrum.

Se også: Miley Cyrus' vulgære optræden ved VMATirsdag stod de to kontroversielle popstjerner Madonna og Miley Cyrus på scenen sammen for første gang nogensinde. Det skete under optagelserne til Miley Cyrus' MTV Unplugged-koncert. Og det var noget af en oplevelse for 21-årige Cyrus, skriver E! Online.

- Det var rimelig fandens cool, folkens. Det lyder superlatterligt, men som popstjerne er det virkelig cool at få muligheden for at optræde med Madonna, siger den unge sangerinde om seancen med den 55-årige megastjerne og fortsætter:

- I dag var en af de dage, hvor det var virkelig nemt at komme ud af sengen, siger Miley Cyrus.

De to sangerinder optrådte med Mileys "We Can't Stop" og Madonnas "Don't Tell Me", mens de begge var klædt i westerntøj fra top til tå.

Miley Cyrus sneg sig undervejs til at klappe Madonna et par gange bagi, skriver E! Online.Læs også: Madonnas store hemmelighedHverken Madonna eller Miley er uvante med duetter. Senest vakte Miley Cyrus opsigt ved at twerke sig igennem sangeren Robin Thickes "Blurred Lines" ved MTV Music Video Awards sidste år. Ved selv samme begivenhed har også Madonna vakt opsigt, da hun tilbage i 2003 udvekslede mundvand med en anden popprinsesse, nemlig Britney Spears.

Miley Cyrus' MTV Unplugged koncert kan opleves på amerikansk MTV torsdag

Newspaq

Sponsoreret indhold