Miley Cyrus og Liam Hemsworth er blevet hemmeligt gift

Foto: All Over

Det er kun et par måneder siden, at Miley Cyrus og Liam Hemsworth fandt sammen igen. De gik fra hinanden i 2013 – efter de blev forlovede i 2012.

Hurtigt efter den genoplivede romance viste Miley Cyrus sig i januar frem med den forlovelsesring, som hun tidligere havde fået af Liam Hemsworth, og kilder tæt på parret har sagt, at 23-årige Miley både er klar til at få børn – og at blive gift hurtigt, da hun ikke vil have en lang forlovelse denne gang.

Og nu ser det ud som om, at den plan er godt undervejs. I hvert fald melder flere medier, at Miley og 26-årige Liam er blevet gift i al hemmelighed.
 

Ifølge Life & Style Magazine blev parret gift ved en hemmelig ceremoni på deres vinterferie. Liam og Miley skulle også have fortalt deres venner, at de nu er gift – og de kalder hinanden for ”min mand” og ”min kone”. Det skriver Mirror.  

Kilden, der har afsløret ægteskabet, fortæller også, at Liam Hemsworth var meget følelsesladet til selve ceremonien – og han var ved at græde flere gange, da han skulle beskrive sin kærlighed til Miley – og så begyndte hun også at græde.

Angiveligt er ceremonien dog ikke helt godkendt alle steder – og planen skulle ifølge kilden være at holde et nyt bryllup i marts, så det hele er fuldt ud lovligt.

Både Liam Hemsworth og Miley Cyrus har selv holdt lav profil i medierne, når det kommer til deres forhold, denne gang. Og de skulle være enige om at holde tingene privat. Det var et problem tidligere, hvor Miley Cyrus meget gerne ville eksponeres, mens Liam Hemsworth ikke brød sig om den store medieomtale. 

Se de søde billeder af Miley Cyrus og Liam Hemsworth sammen: 

Miley og Liam sammen

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close