Tingene går hurtigt: Nu er Miley Cyrus klar til børn

Foto: All Over

Det er ikke gået manges næse forbi, at 23-årige Miley Cyrus og 26-årige Liam Hemsworth igen er sammen, og sangeren bærer også rundt på den forlovelsesring, som hun, sidst de var sammen, fik af Liam.

Men det kommer nok som lidt af en overraskelse, at Miley allerede skulle gå med tanker om at stifte familie med den australske skuespiller.  

Ifølge HollywoodLife.com er Miley flyttet ind hos Liam, og hun går allerede og pusler med tanken om, at der skal installeres puslebord og andre babyting, da hun angiveligt er helt klar til at få børn med sin store kærlighed.

- Da Miley og Liam blev forlovede første gang, var deres plan, at de skulle have børn, så snart de var blevet gift. Det skete selvfølgelig aldrig, men nu er de sammen igen, og det at stifte familie er også tilbage på bordet. De sagde godt nok, at det skulle ske stille og roligt, men det går virkelig stærkt, fortæller en kilde til HollywoodLife.

- De bor allerede praktisk talt sammen, og Miley tænker kun på babyer. Hun vil have hele pakken: et bryllup og den baby. Da hendes mor var 25, havde hun allerede tre børn, og Miley har altid sagt, at hun også vil være en ung mor, fortsætter kilden, som også afslører, at en lang forlovelse absolut ikke ligger i kortene denne gang. 

Miley og Liam sammen

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close