Vild pris: Miley Cyrus køber villa for 36 millioner kroner

Foto: All Over

Miley Cyrus har været på boligjagt efter et nyt hjem i sin hjemstat Tennessee, og nu har hun haft heldet med sig og har fundet en 638 kvadratmeter stor villa i byen Franklin. 

Og hun har måttet tage den helt store pengepung frem for at betale for sin nye bolig. 

Villaen havde nemlig et prisskilt på hele 5,8 millioner dollars, eller lige over 36 millioner kroner. 

Men så følger der også 133546 kvadratmeter grund med til boligen. 

Udover at Miley får masser af plads at boltre sig på, så er der også hele fem soveværelser og seks badeværelser, så Miley kan invitere hele sin familie på besøg uden at være bange for, at der ikke skulle være senge nok. 

Når der skal slappes af, så kan det gøres i villaens store pool og spabad, og hvis kæresten Liam Hemsworth skal svinge golfkøllerne, så er der også en lille golfbane på grunden.

Desuden så er der en stor lade, som let kan bygges om til et musikstudio eller gæstehus, hvis man skulle have lyst til det. 

Det er dog ikke første gang, at Miley Cyrus har haft mange penge oppe af lommen. Hun har nemlig tidligere købt store villaer i Californien, som hun stadig ejer

Miley Cyrus har dannet par med skuespilleren Liam Hemsworth igennem flere år.

De to turtelduer mødte hinanden, da de sammen indspillede filmen "The last song" i 2009. Allerede året efter afslørede de to skuespillere, at de datede, da de ankom hånd i hånd på den røde løber ved Oscar-uddelingen. 
 
 
Du kan se ALLE billederne af Miley Cyrus nye bolig i galleriet herunder

Miley Cyrus og Liam Hemsworth køber nyt hus i Tennessee

 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close