Hollywood26. juli 2016

Ups! Har Miley lige afsløret, at hun er blevet gift?

Popstjernen har lagt et billede op på Instagram, der har sat gang i en hel masse rygter
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/8.19356013.jpg
 Foto: All over

Tidligere på året gik der rygter om, at Miley Cyrus og Liam Hemsworth skulle have slået pjalterne sammen ved et hemmeligt bryllup, og nu har Miley så sat ekstra liv til de rygter.

Den 23-årige sangerinde har nemlig lagt et billede på Instagram, hvor hun har en kæmpe ring på ringfingeren.

Det nye billede viser Miley, der sidder sammen med en veninde ved en pool, og på Mileys ringfinger sidder det, der umiskendeligt ligner en vielsesring.

Miley og Liam Hemsworth har været kærester igen siden januar i år, men tidligere var de kærester frem til 2013, hvor de brød deres første forlovelse.

Billedet med det der ligner en vielsesring er bare endnu en af de ting, der har sat gang i rygter omkring et ægteskab mellem sangerinden og skuespilleren.

Miley har for eksempel også fået lavet en tatovering af den specielle australske madvare Vegemite. Noget som mange mener er en hyldest til Liams hjemland.

Miley og Liam Hemsworth mødte hinanden, da de sammen indspillede filmen "The last song" i 2009. Allerede året efter afslørede de to turtelduer, at de datede, da de ankom hånd i hånd på den røde løber ved Oscar-uddelingen.

Du kan se mange flere billeder af Miley og Liam i galleriet herunder

Miley Cyrus og Liam Hemsworth 2016

Sponsoreret indhold