Hollywood9. juli 2014

Miley Cyrus’ far hylder myrdet skolelærer

Countrysangeren Billy Ray Cyrus hyldede helt
Billy Cyrus hyldede en myrdet skolelærer under en koncert
Billy Cyrus hyldede en myrdet skolelærer under en koncert
 Foto: AOPHans superstjerne af en datter Miley kan godt lide at ryste sin røv og være grænseoverskridende, når hun optræder med sin musik.

Men for farmand, countrysangeren Billy Ray Cyrus, bliver tiden på scenen gerne brugt lidt anderledes. Til en koncert i Nevada lørdag den 5. juli stod den 52-årige sanger ifølge Associated Press nemlig på scenen og hyldede den afdøde skolelærer, Michael Landsberry, der sidste år blev dræbt af en 12-årig elev.

LÆS OGSÅ: Se billederne: Miley chokerede London

LÆS OGSÅ: Nu er Miley i Danmark - se billederne her

- I aften er vi samlet for at hylde en sand amerikansk helt. Han har været udsendt til Afghanistan af tre omgange, og Michael Landsberry ofrede i sidste ende alt for at redde sine elever, sagde Cyrus til publikum.

Skolelæreren prøvede ifølge politiet at overtale den 12-årige elev til at give ham det våben, som han havde i hånden, så ingen ville komme til skade. Den 12-årige skød og dræbte herefter Landsberry, ligesom han sårede to af sine klassekammerater og tog sit eget liv.

Og noget tyder på, at "Achy Breaky Heart"-sangeren ikke blot ærede Landsberrys minde for at score billige point hos publikum. I hvert fald er han også dybt involveret i projektet "Do the Write Thing", som sigter efter at reducere antallet af skoleskyderier i USA.

Newspaq

Sponsoreret indhold