Hollywood24. maj 2014

Miley Cyrus får syg stalker dømt

En bindegal mand har chikaneret skandale-prinsessen. Det er der nu blev gjort noget ved.
Miley Cyrus har fået styr på en yderst ubehagelig og genstridig stalker.
Miley Cyrus har fået styr på en yderst ubehagelig og genstridig stalker.
 Foto: AOP

Sangerinden Miley Cyrus kan formentlig ånde lettet op. En dommer i Los Angels har nemlig bevilliget en pågående fan midlertidig tilhold mod sangerinden. Det skriver Daily Mail.

- Vi er blevet informeret om, at han lider af hallucinationer, som får ham til at tro, at Cyrus kommunikerer med ham gennem sine sange og beder ham om at komme hen til hende, så de kan være sammen, skriver Miley Cyrus' advokat.

LÆS OGSÅ: Se Miley Cyrus' vulgære optræden ved VMA
Den 24-årige mand, som gennem længere tid har forfulgt sangerinden, blev anholdt uden for en ejendom, som han mente, tilhørte Cyrus.

Betjent Rosibel Smith oplyste derefter, at den anholdte havde bedt betjentene om at skyde ham i hovedet, hvis han ikke kunne få lov til at møde sangerinden.

LÆS OGSÅ: Se den frække video: Miley Cyrus på kæmpe pølse

Desuden tilkendegav den pågående fan under afhøringen, at han vil blive ved med at opsøge sangerinden, når han bliver løsladt fra hospitalet, hvor han lige nu opholder sig.

Ifølge retsdokumenterne har den 21-årige sangerinde ikke haft direkte kontakt med den anholdte, men det bekymrer hende, at han har udtalt, at han vil blive ved med at opsøge hende, til han dør, eller hun tager ham til sig.

LÆS OGSÅ: Åh nej! Aflyser Miley Cyrus koncerten i Danmark?

I 2012 fik den 40-årige Jason Luis Rivera fik permantent tilhold mod sangerinden efter, at han blev anholdt med en saks uden for Cyrus' hjem.


Newspaq

Sponsoreret indhold