Hollywood24. november 2017

Miley Cyrus afliver rygter: Jeg er ikke gravid

Hendes fans startede en bølge af rygter, der lød at sangerinden skulle være gravid. Men ifølge Miley selv er det blot en mad-baby.
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/10.6279254af.jpg
 Foto: All Over

Efter 25-årige Miley Cyrus lagde et billede på Instagram af sig selv inden "Thanksgiving", startede en bølge af rygter om, hvorvidt stjernen er gravid.

Men nu forklarer Miley selv, at hun blot havde spist for meget kalkun til den amerikanske højtid, som ovenikøbet også var hendes 25 års fødselsdag.

På billedet har Miley en løs trøje på, der får hendes mave til at se større ud. Men selv om der blev sat godt gang i rygterne om en baby i maven, så svarede Miley, at der blot var tale om en mad-baby.

- Ikke gravid, spiser bare en masse tofu-kalkun, skrev hun senere på Instagram.

Miley danner par med 27-årige Liam Hemsworth, der også er at ane i spejlet bag Miley på billedet. Rygterne lyder, at parret sidste år blev hemmeligt gift ved en ceremoni på en ferie.

Mon ikke det også er ham, der har sørget for de gigantiske balloner med hendes navn, da de både fejrede hendes fødselsdag og "Thanksgiving".

De blev første gang forlovet i 2012, da Miley var blot 19 år. Efterfølgende gik parret fra hinanden i 2013, men fandt så sammen igen.

Både Liam Hemsworth og Miley Cyrus har selv holdt lav profil i medierne, når det kommer til deres forhold, denne gang. Og de skulle være enige om at holde tingene privat. Det var et problem tidligere, hvor Miley Cyrus meget gerne ville eksponeres, mens Liam Hemsworth ikke brød sig om den store medieomtale.

Se billeder af parret her:

Miley og Liam sammen

Sponsoreret indhold