Jeg er både gravid og skal skilles: Mila Kunis affejer rygter

Mila Kunis.

Mila Kunis.

Foto: All Over Press

Mila Kunis holder sig fra sladder, specielt den sladder, der handler om hende.

Hun kan dog ikke undgå at se de amerikanske ugeblades forsider, når hun går i supermarkedet for at handle ind til sin familie. 

Det fortæller hun i et nyt interview med amerikanske Cosmopolitan

- Jeg læser ingenting om mig selv. Jeg ved virkelig ikke, hvad der bliver skrevet om mig. Andet end at jeg ved, at jeg er gravid en gang om året, og at min mand og jeg skal skilles en gang om året. Jeg ved det, fordi jeg går i supermarkedet og ser forsiden af ugebladene og tænker: "Oh mand, okay", fortæller Mila Kunis i interviewet. 

Selv tager hun ikke særlig notits af de mange rygtehistorier, men det frusterer hende, at hendes forældre og bedsteforældre nogle gange kan blive forvirrede over de mange falske historier. 

- På et tidspunkt, da jeg var gravid, skrev et ugeblad, at jeg var blevet hastet på sygehuset, og mit ansigt var på forsiden af bladet. Den mængde stress, som det kostede min familie, vil ingen kunne forstå, fortæller Mila til Cosmopolitan. 

Selvom historierne altså for det meste ikke er sande, så håber hendes far hver gang, når medierne skriver, at Mila er gravid igen, at der er endnu et barnebarn på vej.

Mila Kunis har i flere år dannet par med Ashton Kutcher. De har sammen børnene Wyatt og Dimitri.

De to børn skal dog ikke regne med at få fingrene i forældrenes store formuer

- Jeg kommer ikke til at starte en fond til dem. Vi ender med at give vores penge væk til velgørenhed og andre ting. Hvis mine børn vil starte en forretning, og de har en god forretningsplan, så skal jeg nok investere, men de får ikke nogen arv. Så forhåbentlig bliver de motiveret til at få, hvad de har haft eller en version af det, de har haft, fortalte Ashton Kutcher tidligere på året

Kunis og Kutcher fandt sammen i 2012 og blev forlovet i 2014. Parret har altid været meget private, og det menes, at de blev gift i 2015

 

Det var først sidste år, at parret gik sammen på den røde løber

Se flere billeder af Ashton og Mila i galleriet herunder

Ashton Kutcher og Mila Kunis med baby

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close