Hollywood 24. april 2018

Mikael Persbrandt far igen

Den svenske superstjerne Mikael Persbrandt er nu far til tre
Foto: All Over Press
Den svenske superstjerne Mikael Persbrandt er blevet far igen.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Den 54-årige svenske skuespiller har netop fået sit tredje barn med sin 39-årige kæreste, Sanna Lundell, der er datter af den svenske musiker Ulf Lundell. Mikael Persbrandt delte den glade nyhed på Instagram.

I sanna ett mirakel.

Et opslag delt af Mikael Persbrandt (@mikaelpersbrandtofficial) den

- I sandhed et mirakel, skriver Persbrandt. Den lille ny er en dreng, så nu har parret tre sønner sammen. Den nyfødte bliver lillebror til Igor på 11 år og Åke Lo på otte år. Sanna Lundell har en datter fra et tidligere forhold. Hun har postet det samme billede af den lille dreng på Instagram ledsaget af teksten: - Du kom med foråret, glæden og den ypperste kærlighed. Sanna Lundell afslørede den kommende familieforøgelse juleaftensdag sidste år på sin blog. - Da jeg begyndte at få det dårligt i september, faldt i søvn midt i maden og begyndte at græde uhæmmet på mærkelige tidspunkter troede jeg snarere, at jeg havde fået kræft eler var blevet psykisk syg end at der voksede et frø af liv i mig, skrev Sanna Lundell. Sanna Lundell og Mikael Persbrandt har været sammen som par siden 2006, men har gjort det forbi flere gange og har fundet sammen igen lige så mange gange. Men i marts fortalte Mikael Persbrandt til svensk TV4, at deres forhold er stærkere end nogensinde. – Vi har været igennem så mange krige og stridigheder med hinanden. Hvis man har været det og samtidig har en følelse af, at man har overvundet noget i fællesskab, så binder det en sammen, sagde Persbrandt.

Persbrandt: - Jeg var tæt på at miste alt

Mikael Persbrandt, der i særdeleshed er kendt af danske TV-seere for sin rolle som kriminalbetjenten Gunvald Larsson i TV-srien 'Beck', udgav tidligere på året en selvbiografi. Her fortalte han blandt andet om sit liv som bipolar, nedture og et mangeårigt alkohol- og kokainmisbrug. Han blev introduceret til kokain i den svenske teaterverden i 1990'erne. I biografien beskrives det, hvordan den ene uvirkelige fest afløste den anden i Persbrandts hus på Älgö i Sverige. Gæsterne til festerne var bevæbnede kriminelle, halvnøgne damer og som midtpunkt for festerne var Mikael Persbrandt, der optrådte som 'den vanvittige sektleder', der sniffede stadig mere kokain. Men til sidst måtte det ødelæggende misbrug have en ende. - På det tidspunkt var det ikke 'rock and roll' længere, men bare sørgeligt. Da jeg stoppede med kokain, havde jeg nået grænsen og var ved at hoppe ud over den sidste kant, hvorfra det er næsten umuligt at komme tilbage. Jeg ville have mistet mit job, børnene, alt, skriver Mikael Persbrandt i sin biografi, der hedder 'Som jeg husker det'.

Sponsoreret indhold