Hollywood 18. juli 2016

Michael Jackson fik indsprøjtninger for at stoppe puberteten

Michael Jacksons læge Dr. Conrad Murray hævder, at sangeren fortalte ham, at indsprøjtninger forhindrede, at han kom i puberteten.
Foto: All Over

Den lyse stemme var et kendetegn for afdøde Michael Jackson. Og nu er der forlydender om, at man rent medicinsk sørgede for, at han ikke i kom i puberteten.

Det er Michael Jacksons læge Conrad Murray, der mødte Michael tre år før sangerens død, der kommer med påstanden nu.

Angiveligt har Michael Jackson fortalt Murray, hvordan han som 13-årig blev givet indsprøjtninger for at forsinke puberteten og bibeholde den lyse stemme. Det fortæller Murray om i sin bog ”This is it”.

Foto: All Over

(Dr. Conrad Murray var Michael Jacksons læge)

- Han begyndte at tale meget svagt - og han virkede til at have det svært med at forklare, præcis hvad der var sket med ham. Måske var det ved at være grænsen for, hvad han kunne fortælle den aften, men det som Michael sagde til mig, gav mig indtrykket af, at han havde fået indsprøjtninger - sikkert med hormoner - for at forsinke puberteten, skriver Conrad Murray ifølge Mirror.

- Efter han havde afsløret det, som virkede som han største hemmelighed, stoppede han med at tale. Jeg så ofte Jackson på det mest private niveau, og han delte kun de her ting med mig, efter han fik mig til at sværge, at jeg aldrig ville sige et ord om det. Det sagde jeg ja til, men jeg var meget chokeret over, hvad Jackson fortalte mig. Det kan forklare Michaels usædvanlig opførsel.

Foto: All Over

(Michael Jackson fra de gamle "Jackson 5"-dage)

Michael Jackson døde af hjertestop forårsaget af receptpligtig medicin i 2009. 

Sponsoreret indhold