Michael Jackson genopstår

Michael Jackson udgiver otte nye sange fra graven

Michael Jackson udgiver otte nye sange fra graven

Foto: AOP
Til sommer er det fem år siden, at verden mistede sin ukronede konge inden for pop; Michael Jackson. Men den populære sanger synger stadig videre fra graven og udgiver således otte hidtil ikke offentliggjorte numre den 12. maj.

Det nye album med Michael Jackson hedder 'Xscape' og er blevet til i et samarbejde med blandt andre Rodny Jerkins, Stargate og Timbaland.

Det oplyser flere udenlandske medier i dag, blandt andre britiske Daily Mail.
Michael Jackson døde kort tid før hans 'This Is It'-tour skulle begynde (Foto: AOP)


LÆS OGSÅ: Michael Jacksons fans får erstatning

Fans får tilmed muligheden for at købe en luksusudgave af albummet med numrene i deres originale form.
Popkongen Michael Jackson døde i sommeren 2009 efter en overdosis af det bedøvende lægemiddel propofol. Han blev fundet livløs i sit soveværelse og blev i al hast fragtet til hospitalet, men hans liv stod ikke til at redde.

LÆS OGSÅ: Michael Jackson slået af død kvinde

Efterfølgende blev Michael Jacksons livlæge Conrad Murray dømt for uagtsomt manddrab for at have givet verdensstjernen den dødelige overdosis propofol.
I februar blev livlægen også dømt til at betale et symbolsk beløb til en række sørgende fans - helt præcist skulle Conrad Murray give fem fans én euro hver.

De fem fans, som stammede fra henholdsvis Frankrig, Schweiz og Belgien, sagsøgte Michael Jacksons læge for at have påført dem psykiske skader i forbindelse med den 50-årige popkonges død i 2009.

LÆS OGSÅ: Michael Jacksons ekskone kræver børnene tilbage

Under retssagen blev blandt andet lægeudtalelser fra fansenes egne læger brugt som beviser for, at Murray havde påført dem følelsesmæssige skader.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close