Michael Jackson: Ekskonen kræver børnene

50-årige Debbie Rowe har i dag en hestefarm i Californien, men er igen kommet i fokus efter eksmanden Michael Jacksons død

50-årige Debbie Rowe har i dag en hestefarm i Californien, men er igen kommet i fokus efter eksmanden Michael Jacksons død

Foto: All Over

Moderen til Michael Jacksons 2 ældste børn, Debbie Rowe, havde først proklameret, at hun ikke ville have noget at gøre med de 2 børn, 12-årige Michael Jackson Junior og Paris Katherine på 11.

Men nu foretager hun en kovending og kræver forældremyndigheden over begge børn - selv om Michael Jacksons ønske var, at de 2 skulle bo hos deres bedstemor.

I hans testamente står det klart, at han vil have sin mor Katherine til at tage sig af hans børn. Hvis hun ikke ville være i stand til det, var Jacksons valg popdivaen Diana Ross.

Nu vil Rowe, der var gift med Jacko fra 1996 til 1999, altså gå imod poplegendens sidste ønske.

- Jeg vil have mine børn tilbage, sagde hun i et interview med NBC i går og slog samtidig fast, at hun er villig til at få foretaget en dna-prøve for at fastslå at hun er børnenes biologiske mor. Desuden har hun bedt retten få udstedt et tilhold, så Michaels far, Joe Jackson, ikke kan komme i nærheden af børnene.

Da Debbie og Michael blev skilt for 10 år siden, tjente hun omkring 50 millioner på skilsmissen, og hun havde dengang ingen problemer med at opgive forældremyndigheden.

- Jeg fødte børnene for ham. Jeg gjorde det, så han kunne blive far - ikke for at jeg kunne blive mor. Jeg har intet gjort for at gøre mig fortjent til at kalde mig mor, lød det under sagen dengang.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close