Hollywood12. december 2016

Michael Bublés kræftsyge søn udskrevet fra hospitalet

Michael Bublés treårige søn har modtaget sin første kemobehandling og er nu blevet udskrevet fra hospitalet, så han kan holde jul sammen med sin familie. Sønnen blev tidligere på året diagnosticeret med leverkræft
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/7.08263883.jpg
 Foto: All Over

Efter et hårdt år for familien Bublé er der nu langt om længe et lille lyspunkt.

Familiens lille guldklump Noah er netop blevet udskrevet fra hospitalet, hvor han har modtaget den første af flere kemobehandlinger.

Michael Bublés 3-årige søn blev tidligere på året diagnosticeret med leverkræft og skal det næste stykke tid gennemgå en hård kemokur i kampen mod den frygtede sygdom.

Nu kan Michael Bublés familie, der også tæller lillebror Elias på 11 måneder og hustruen Luisana, 29, samles og holde jul i familiens hjem i Californien, skriver det britiske medie Metro.

https://imgix.seoghoer.dk/7.07306319.jpg
 (Foto: All Over)

Michael Bublé fotograferet sammen med sin lille søn Noah. Foto: All Over

Normalt fejrer familien jul i Michael Bublés hjemby Vancouver, men i år har familien altså valgt at fejre højtiden i Los Angeles. Luisanas bror og forældre har ifølge mediet også planer om at rejse til Los Angeles fra hjemlandet Argentina for at tage del i julefesten.

Noah skal ifølge flere medier igennem et fire måneder langt kemoforløb. Imens har Michael Bublé og hans kone aflyst deres arbejde for at bruge al deres tid sammen med deres syge søn.

41-årige Michael Bublé aflyste blandt andet sin deltagelse og optræden i prisuddelingen BBC Music Awards, der løb af stablen den 12. december i London.

På sin Facebook-profil har den populære sanger også udtalt, at han og konen nu vil fokusere på familien og på at få deres søn i bedring.

- Luisana og jeg har sat vores karrierer på pause for at kunne bruge al vores tid og opmærksomhed på at hjælpe Noah med at blive rask. I denne svære tid beder vi om jeres bønner og respekt for vores privatliv, skrev Michael Bublé i opslaget.

Du kan se billeder af Michael Bublé og hans familie i galleriet herunder:

Michael Bublé og familien gennem tiden

Sponsoreret indhold