Hollywood28. februar 2017

- Men hans søster er også sød

Ryan Gosling har ikke vist sig på en rød løber sammen med kæresten Eva Mendes i fem år
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/ry.jpg
 Foto: All Over Press)
Hvis nogen havde håbet, at lækre Oscar-nominerede Ryan Gosling havde taget sin lige så lækre kæreste gennem de sidste seks år, Eva Mendes, med til Oscaruddelingen søndag aften, blev de skuffede. Den smukke skuespillerinde og model med de eksotiske cubanske rødder var ikke ved Roslings side.
Det er faktisk ikke sket siden premieren på filmen 'The Place Beyond The Pines' i 2012, at de to har været side om side på en rød løber. I 'The Place Beyond The Pines' medvirkede de begge, og det var angiveligt under optagelserne til den film, at de faldt for hinanden.
Ved premieren var de forpligtet til at møde op for at promovere filmen, men de så absolut ikke begejstrede ud, som du kan se på billedet herunder.
https://imgix.seoghoer.dk/par_2.jpg

(Foto: All Over Press)

36-årige Gosling og 42-årige Mendes, der har to døtre, er på den led et af Hollywoods mest private par. Hvorfor de ikke er sammen og klæder hinanden, når Ryan er til premiere eller prisuddeling er uvist.
I stedet har Ryan Gosling i mange omgange haft sin søster, Mandi, med på den røde løber, og også moderen Donna har været med til Oscar-uddeling. Søndag aften var Mandi igen med, og når nu vi tilsyneladende er nødt til at undvære Eva Mendes, så er Mandi en nogenlunde erstatning. I hvert fald, når hun ifører sig en kjole med så dyb en udskæring som i søndags. Se bare på vores egen Viggo Mortensen, som kan se ud til at have lidt svært ved at holde opmærksomheden rettet mod Ryan Gosling - man er vel kun en mand! Vi har samlet et lille galleri med Mandi og Ryan til premierer og prisuddelinger herunder:

Mandi og Ryan Gosling, februar 2017

Sponsoreret indhold