Mel Gibson far for 9. gang

Mel Gibson og Rosalind ved uddelingen af Golden Globes for nyligt - her er stjernens 26-årige partner stadig svært højgravid.

Mel Gibson og Rosalind ved uddelingen af Golden Globes for nyligt - her er stjernens 26-årige partner stadig svært højgravid.

Foto: All Over Press

Bare fordi man er lidt oppe i årene og har otte børn i forvejen, så er det jo ikke nogen grund til at stoppe.

Det lader i hvert fald til at være mottoet for den kontroversielle hollywoodstjerne Mel Gibson, der i en alder af 61 netop er blevet far for niende gang.

Hans kone, den 26-årige spirende manuskriptforfatter Rosalind Ross, fødte ifølge det amerikanske medie People, allerede fredag en sund og velskabt dreng.

Mel og Rosalind har bestemt sig for, at den lille ny skal hedde Lars Gerard Gibson.

- De er meget glade, og Lars er dejlig. Hele familien er helt oppe at køre, og Mel er lykkelig. De er hjemme igen, og alle er sunde, raske og glade, udtaler en af parrets venner til People

Rosalind er langt fra alderspræsident i familien gibson, når alle børnene er samlede. Mel var nemlig gift med sin ekskone Robyn Moore i  26 år, og i den tid fik han hele syv børn:
Hannah på 36, tvillingerne Christian og Edward, der begge er 34, William på 31, Louis på 28, og Milo på 26 er alle ældre end deres fars nye kone.

Lillebror Thomas på 17 er sammen med halvsøsteren Lucia på seks, som Gibson har med ekskæresten Oksana, de eneste, der er yngre.

Du kan se flere billeder af Mel og Rosalind i galleriet her:

Mel Gibson og Rosalind

 

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close