Hollywood30. oktober 2016

Mel Gibson hjemsøges af fortidens druk: Det er unfair

Selv efter ti år er det svært for Hollywood-stjernen Mel Gibson at ryste fortidens skandaler af sig
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mle.jpg
 Foto: All Over Press

Skuespiller og instruktør Mel Gibson er berømt og berygtet i Hollywood - og ikke kun på grund af sine talenter inden for filmverdenen.

Den 60-årige "Braveheart"-stjerne kæmper nemlig med at ryste fortidens drukskandaler og kontroversielle kommentarer af sig selv efter mange år.

Og det irriterer Mel Gibson grænseløst, at han fortsat skal bøde for fortidens synder, siger han i et nyt interview med det amerikanske medie Varietys podcast "Playback".

- Ti år er gået. Jeg har det godt. Jeg er ædru og alt sådan noget, og for mig er det et svagt minde i fortiden. Men andre bringer det hele tiden på banen, hvilket jeg på en måde synes er irriterende, siger Mel Gibson i interviewet.

Hollywood-stjernen henviser til en specifik skandale, som især klæber til ham.

I 2006 blev Mel Gibson snuppet i at køre spirituskørsel, hvorefter han råbende anklagede jøderne for at være skyld i alle verdens krige. Og selv ti år og adskillige undskyldninger senere, bliver han fortsat stemplet som antisemit.

- At en enkelt episode på bagsædet af en politibil efter otte tequilas skal definere alt mit arbejde, livsværk, værdier og alt andet, jeg har opnået, er virkelig unfair, lyder det fra skuespilleren.

Den dobbelte Oscar-vinder er i øjeblikket aktuel som instruktør på filmen "Hacksaw Ridge", der får dansk biografpremiere 16. november.

Sponsoreret indhold