David Beckham tjener 283.000 kr. OM DAGEN!

David Beckham kan grine hele vejen til banken.

David Beckham kan grine hele vejen til banken.

Foto: All Over Press

Det er ikke nogen hemmelighed, at David Beckham, 42, er rig, men når man alligevel får tallene sort på hvidt, er det nærmest ikke til at fatte, hvor styrtende rig den tidligere fodboldspiller er.

Avisen Mirror har fået adgang til Beckhams regnskaber i firmaet Footwork Productions Ltd, og det er ikke småpenge, der gemmer sig på Beckhams konto. 

Faderen til fire udbetaler nemlig en løn til sig selv på intet mindre end 283.000 kr. OM DAGEN!

Alene hans navn som varemærke har indbragt David Beckham svimlende 105 mio. kr. det seneste år, og de seneste fem år har han sparket intet mindre end 371 mio. kr. ind på kontoen. 

Den pensionerede fodboldspiller, der har løbet på banen for blandt andet Manchester United, Real Madrid og LA Galaxy, har lukrative aftaler med H&M, Adidas og Haig Club Whisky, hvilket gør at hans løn er på niveau med de nuværende bedste fodboldspillere. 

Artiklen fortsætter under billedet. 

David Beckham, 41, har pyntet sin krop med intet mindre end 40 tatoveringer. På kravebenet står datteren Harpers navn, og bare rolig, hans tre drenge er ikke glemt: På ryggen står der både Romeo, Cruz og Brooklyn.

David Beckham lægger blandt andet navn og krop til kollektioner for tøjgiganten H&M. Foto: H&M

Selv om Beckhams løn virker helt vild, så har han faktisk taget noget af et dyk. I 2016 kunne han stikke knap 586.000 kr. i lommen om dagen. 

Det gør dog ikke, at Becks har de store økonomiske kvaler. Han har stadig en personlig formue på 1,3 mia. kr.

Det store beløb kommer konen Victoria Beckham til gode. Hun lånte for nylig 58 mio. kr. af sin mand, da hendes modefirma var kommet ud med et underskud på 38 mio. kr. 

David Beckham har dannet par med Victoria Beckham siden 1997, og de har sammen fire børn: Brooklyn på 18, Romeo på 15, Cruz på 12 og Harper på seks. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close