Hollywood29. juli 2016

Matt Damon: Jeg trækker mig tilbage i et år

Matt Damon har indspillet så mange film de seneste år, at det har slidt på hans familie. Derfor holder stjerneskuespilleren nu en pause
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/matt.jpg
 (Foto: All Over Press)

Hollywood-stjernen Matt Damon smed noget af en bombe for sine fans, da han torsdag fortalte til det amerikanske tv-program Today, at han trækker sig tilbage fra skuespillet i et år.

Matt Damon er i øjeblikket aktuel med femte film i rækken om agenten "Jason Bourne", som mange fans har ventet utålmodigt på i næsten ti år.

Men efter "Bourne"-stjernens næste filmprojekt går der lang tid, før hans fans igen kan nyde ham på det store lærred.

De mange filmprojekter har nemlig taget hårdt på stjernens familie de senere år, fortalte Matt Damon i interviewet.

- Jeg sagde ja til en række roller lige i træk. Jeg har lavet fire film i træk og har én mere tilbage, sagde han.

Det har blandt andet betydet, at Matt Damon har rykket sin familie op med rode flere gange. Familien har blandt andet boet i Kina i et halvt år. Noget, som Matt Damon ikke vil byde sin kone, Luciana Barroso, og parrets fire børn.

- De tager det rigtig pænt. De er gode til at rejse. Men jeg glæder mig til at færdiggøre dette år med arbejde og holde et år fri, så jeg kan være der på deres vilkår for en gangs skyld, lyder det fra "Bourne"-stjernen.

Ud over filmen "Jason Bourne" har Matt Damon blandt andet arbejdet på filmen "The Great Wall", som har premiere i Danmark i starten af 2017.

Sponsoreret indhold