Hollywood29. juli 2016

Mary J. Blige bekræfter: Jeg skal skilles

Sangerinden Mary J. Blige bekræfter, at hun skal skilles fra sin mand og manager efter 12 års ægteskab.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/8.19192042.jpg
 (Foto: All Over Press)

12 års ægteskab får nu en ulykkelig afslutning for diva-sangerinden Mary J. Blige og hendes mand, skriver PEOPLE.

Det var det amerikanske medie TMZ, der først fik nys om skilsmissen, og nu har sangerinden bekræftet bruddet over for PEOPLE.

Den 45-årige sangerinde, der blandt andet er kendt for at synge sammen med U2 på monsterhittet "One", har ellers tidligere udtalt, at hendes mand Martin "Kendu" Isaacs har ændret hendes liv - som i perioder har været præget af stoffer og alkoholmisbrug. Men nu er forholdet altså slut.

- Frøken Blige er ked af at fortælle, at det er sandt, at hun har bedt om skilsmisse, men nogle gange går tingene ikke, som man håbede på, fortæller Mary J. Bliges repræsentant til PEOPLE i en officiel udmelding.

- Men der er en guddommelig plan og en grund til alting, lyder det fortsat i udmeldingen.

Kendu Isaacs og Mary J. Blige har arbejdet tæt sammen om Bliges musikkarriere, da manden også er sangerindens manager. Parrets skilsmisse får dog ikke betydning for divaens kommende album, som udkommer senere i år, fastslår repræsentanten.

- Hun takker for og sætter pris på den støtte og kærlighed, hun har fået fra sine fans gennem denne meget svære og følelsesladede periode, lyder det i udmeldingen.

Parret har ikke nogle fælles børn, men Mary J. Blige har været stedmor for Kendu Isaacs tre børn, siden de blev gift i 2003.

https://imgix.seoghoer.dk/mitsh-banner_35.png

Sponsoreret indhold