Hollywood 17. juli 2016

Chris Martin er blevet skilt

En amerikansk dommer har afgjort, at Coldplay-forsangeren Chris Martin og Gwyneth Paltrow officielt er skilt
All Over

Da den britiske Coldplay-forsanger Chris Martin i december 2003 giftede sig med Hollywood-skuespillerinden Gwyneth Paltrow, så parrets fremtid lys ud.

I løbet af årene fik kendisserne to fælles børn, Apple og Moses, og alt virkede som lutter idyl, indtil at Chris Martin og Gwyneth Paltrow i 2014 chokerede alle ved at melde ud, at de skulle separeres.

To år efter nyheden om at "A Sky Full Of Stars"-sangeren og Gwyneth Paltrow skulle separeres, er parret nu officielt blevet skilt. Det skriver det amerikanske medie E! News.

Ifølge E! News har en amerikansk dommer fra byen Los Angeles godkendt Gwyneth Paltrow og Chris Martins skilsmissepapirer, hvorfor stjernerne nu endegyldigt kan kalde sig for skilt.

Det britiske medie Daily Mail skriver, at skilsmissen har foregået på fredelig vis, og at 43-årige Gwyneth Paltrow understreger, at hun og eksmanden har valgt fortsat at være venner for deres børns skyld.

- Det er som om, at vi stadig er en familie uden at være et par. Vi er meget tætte og støtter hinanden, siger Gwyneth Paltrow ifølge Daily Mail.

Efter parrets separation i 2014 har rygterne svirret om, at både 39-årige Chris Martin og "Iron Man"-skuespillerinden har fundet kærligheden på ny.

Mens Gwyneth Paltrow skulle date produceren bag musicalserien "Glee", er Chris Martin flere gange blevet set med skuespillerinden Jennifer Lawrence.

Sponsoreret indhold