Hollywood28. september 2015

Mark Wahlberg beder Paven om tilgivelse

Nogle synder kan kun de noget nær højeste magter hjælpe dig med at tilgive. Det så skuespilleren mark Wahlberg sit snit til ved et fornemt besøg af Paven forleden
https://imgix.seoghoer.dk/mark_wahlberg_-_aop.jpg
 Foto: All Over Press

Forleden var Pave Frans i USA, nærmere bestemt i byen Philadelphia, for at besøge World Meeting of Families, der er en festival, arrangeret af Hollywood-stjernen Mark Wahlberg.

Blandt de optrædende var blandt andre Aretha Franklin, Juanes og The Fray. Og da arrangør Wahlberg skulle holde en tale for Paven, så han en mulighed for at få bekendt sine synder.

- Hellige fader. Jeg har altid håbet, at Gud har humoristisk sans hvad angår nogle af de film, jeg har lavet gennem tiden, sagde Walhberg direkte henvendt til det katolske overhoved.

Wahlberg havde faktisk en bestemt film i tankerne. Tidligere havde en ung dreng optrådt til festivallen og sagt, at han var vild med Mark Wahlberg i filmen ”Ted”.

Skuespilleren var dog overbevist om, at den vovede humor i filmen ikke var egnet for en dreng i hans alder.

Vi antager dog, at Mark - som tidligere lavede musik under kunstnernavnet Marky Mark - har fået tilgivelse. Især når man tænker på, at Paven udgiver et rock-album senere på året.

Det kan du læse mere om i et link her på siden.

https://imgix.seoghoer.dk/fb_hllwd_116.png

Sponsoreret indhold