Bieber sendte skridtbillede til Wahlberg

(Foto: All Over Press)

(Foto: All Over Press)

Foto: All Over

I et nyt interview forklarer den 44-årige Hollywood-stjerne, at han på et tidspunk fik nogle halvnøgne billeder af Justin Bieber

- Bieber sendte mig en besked og sagde, at han var i gang med at lave reklamer for Calvin Klein, og jeg tænkte, 'fint nok', fortæller Wahlberg i et interview med E!

Walhberg havde tidligere selv lavet undertøjsreklamer for Calvin Klein, men Bieber mente åbenbart, at det ikke var nok at skrive til skuespilleren om sit nye foretningseventyr lig Wahlberg. "Baby"-sangeren syntes af en eller anden grund, at skuespilleren skulle have syn for sagen - og det var lidt for meget for successkuespilleren.

Læs her om, hvad skuespilleren Mark Wahlberg gerne ville have syndsforladelse af Paven for. (Foto: All Over Press)
Mark Wahlberg kiggede næppe lige så nysgerrigt som her, da han modtog billeder af sangerens nedre regioner. (Foto: AOP)

- Og så sendte han mig et billede, og jeg tænkte, 'dude, du skal ikke at sende mig et billede af dig selv i undertøj'. Der overskrider du grænsen. Jeg har ikke brug for at se et billede af dig i undertøj, sagde Wahlberg.

Faktisk var oplevelsen af at se Justin Biebers underdrenge noget, som skuespilleren i forvejen havde tænkt sig at se bort fra.

- Jeg kommer sikkert til at se det (på store reklamer. red), når jeg kører ned ad gaden, og der vil jeg forsøge at undgå det.

Det her syn, vil Mark Walhberg undgå for alt i verden - også i privat form.
Det her syn vil Mark Wahlberg for alt i verden undgå - især i privat form (Foto: All Over Press)

 

 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close