Hollywood6. december 2016

Mariah Carey synger - men er det hit eller skidt?

Mariah Carey deltog i weekenden i musikbegivenheden ”VH1 Divas Holiday: Unsilent Night” i New York, og her gav den amerikanske sangerinde en tidlig julegave til de mange fremmødte: Hun sang nemlig sit største julehit, “All I Want For Christmas”. Hør, hvordan det lød, i denne artikel
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mariah_2.jpg
 (Foto: YouTube)

Julen er lig med juletræer, flæskesteg, saftig and og masser af julegodter og gaver.

Og så er den søde højtid bestemt også lig med en masse julesange.

En af de bedste – og mest legendariske – julesange er ”All I Want For Christmas”.

Sangen udkom for hele 22 år siden, men er stadig en ligeså stor del af jul som gaver og grantræer.

Sangen er skabt af den amerikanske sangerinde Mariah Carey – og i weekenden beviste den 46-årige sangerinde, at hun bestemt stadig formår at gøre os alle sammen i julestemning med sin smukke stemme og julesang. Eller er der mon tale om playback? Lyt selv og fortæl, hvad du mener, nederst i artiklen.

I weekenden deltog Mariah Carey i musikbegivenheden ”VH1 Divas Holiday: Unsilent Night” i New York, og her kunne de mange fremmødte altså høre, hvordan Mariah Careys “All I Want For Christmas” lyder anno 2016 – og vi kan roligt blive enige i, at hun stadig formår at gøre sangen til noget ganske særligt (hvis der altså ikke er tale om playback).

Juleshowet “VH1 Divas Holiday: Unsilent Night” tiltrækker hvert år en perlerække af kendte, der sørger for at gøre alle i julehumør. Hele showet vises på VH1 mandag.

Hør Mariah Carey synge ”All I Want For Christmas” herunder:

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

Sponsoreret indhold