Hollywood2. januar 2017

Mariah Carey om mega nytårsbrøler: - Shit happens!

Maria Carey floppede totalt ved nytårsarrangement i New York, men skyder skylden på arrangøren
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/22mariah.jpg
 Foto: All Over Press)
Det blev en sand fiasko, da Mariah Carey nytårsaften skulle præsentere tre sange for en million forventningsfulde tilskuere på Times Square i New York og yderligere millioner foran TV-skærmene. Mariah skulle ikke en gang synge blot mime til de tre numre, men det gik slet ikke.
Det begyndte ok med 'Auld Lang Syne', men så gik det ned ad bakke. Da hun begyndte på det Grammy-vindende hit 'Emotions', var der tilsyneladende ingen lyd igennem til Mariahs øresnegl, og hun stoppede med at mime og snakkede ind over nummeret, mens musikken og hendes sang fortsatte med at lyde ud over pladsen i New York.
Bedre blev det ikke med 'We Belong Together', - også her var der ingen sammenhæng mellem Mariahs mimen og lyden, der kom ud af højttalerne. Se Mariahs pinlige optræden her:
Til sidst måtte Mariah ydmyget forlade scenen.
En af hendes repræsentanter, Nicole Perma, fortæller, at Mariah havde gjort opmærksom på problemet med øresneglen inden sin optræden. - Hun tog arrangementet meget alvorligt. Hun øvede dagen før, og hun gjorde forud for koncerten producenten opmærksom på, at øresneglen ikke virkede. De sagde, at det ville blive fikset, men det gjorde det ikke. Det er deres skyld, at hun fejlede, siger Nicole Perma til billboard.com. Producenten Dick Clark Productions kalder episoden et ulykkeligt 'teknisk uheld'.
Selv forsøger Maria Carey at nedtone fiaskoen, og på Twitter siger hun: - Shit happens - godt nytår til alle. TV-værten Piers Morgan er dog ikke imponeret over stjernens præstation og sendte en sviner af sted på Twitter, som næppe bliver hans sidste i 2017.
null

Sponsoreret indhold