Hollywood21. marts 2016

Mariah Carey: Fans må ikke kysse og kramme!

Hvis man har købt et dyrt møde med Mariah Carey til hendes turné, så kan man godt glemme ideen om at røre hende

Mariah Carey koncert

Det kan godt være, at der er flere fans der bliver skuffede over at have betalt næsten 5.000 kroner for et møde med 46-årige Mariah Carey, når hun er på turné. Hendes fans får nemlig at vide, at de ikke må røre sangeren.

“Sweet Sweet Fantasy” hedder Mariah Careys nuværende turné, men der er ikke så meget sødt over de møder, som hendes fans betaler i dyre domme for. Mariah har nemlig insisteret på, at der ikke må være nogen form for fysisk kontakt, når der er meet’n’greet i forbindelse med koncerterne.

- Der er strikse instruktioner for fansene. Ingen kys, man må ikke røre eller give Mariah et knus. Hun må godt røre dem, men fansene har fået at vide af bodyguards, at de ikke må rører hende, siger en kilde til The Sun.

Men det lader dog ikke til, at Mariah Careys mange fans tager det så tungt, for kilden fortæller også at alle har respekteret reglerne helt fint.

- De fleste er så vilde med at få lov til at møde Mariah, at de er ligeglade med, at de ikke kommer helt tæt på. Et par stykker har dog luftet en mening om, at det ikke er helt fair.

Se billeder fra Mariah Careys sceneshow i galleriet øverst i artiklen.

Sponsoreret indhold