Hollywood4. oktober 2016

Spiller kendis-kortet: Madonnas vilde stjernenykker

Madonna slæber andelsboligforening i retten.
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/10.4743883xs.jpg
 Foto: AOP

"Bitch, I'm Madonna".

Sådan lyder Madonnas sang fra 2015, men måske tager dronnigen af pop stroferne en smule for seriøst. I hvert fald spiller hun nu kendis-kortet i en pinlig retssag om en andelsbolig på Manhattan i New York.

Boligforeningen, One West 64th Street , bliver slæbt i retten af Madonna fordi hun mener, at de sætter urimelige krav til bopælspligten og regler om gæster i lejligheden. Bestyrelsen mener ikke, at Madonnas børn, Mercy og David må opholde sig i lejligheden med barnepiger og værger - og de mener, at der kommer alt, alt for mange mennesker, der ikke har gøremål der. De påpeger, at reglerne skal være ens for alle.

Det har fået pop-dronningen til at se rødt og spille kendis-kortet.

- De burde vide, at jeg er en verdenskendt kunstner. Og at jeg rejser ekstremt meget og ejer andre ejendomme [...] One West burde have vidst, hvad de gik ind til, skriver Madonna, 58, i retsdokumenter, der er kommet avisen New York Post i hænde.

Popdronningen fortsætter:

- Jeg kalder denne bygning for mit hjem. Der er der, jeg har mine yndlingsting. Kunst, malerier, skulpturer og unikke møbler. Jeg vil gerne have, at mine børn kan bo der med en af mine ansatte.

Der er endnu ikke faldet dom - og boligforeningen mener, at

Madonna har i alt fire børn. Lourdes, 19, Leon 19, Rocco, 16. Mercy, 10, og David, 11.

Hendes søn, Rocco, bor i England med sin far, Guy Ritchie.

Sponsoreret indhold