Nyheder 14. september 2016

Sådan ser Madonnas datter ud i dag

Madonna havde datteren Lourdes med til modeopvisning
Foto: All Over Press)

Madonnas datter, Lourdes Maria Ciccone Leon, som hun har med den cubanske skuespiller, Carlos Leon, er efterhånden blevet en ung dame, der om præcis en måned bliver 20 år.

Hun har helt fra hun var lille skullet vænne sig til at være i fotografernes blitzlys, når hun færdedes offentligt.

Sådan er det at være barn af hele verdens ukronede pop-dronning.

Så da hun lørdag dukkede op til Alexander Wangs modeopvisning i New York City under modeugen, kunne hun være sikker på, at der ville være fotografer på plads.

Ikke mindst fordi Lourdes fulgtes med sin verdensberømte mor til modeopvisningen.

Så det virkede næsten lidt fjollet, at hun på vej ind forsøgte at komme uset ind ved at holde sin iPhone op for ansigtet.

Inde til modeopvisningen, hvor Alexander Wang præsenterede sin forårs- og sommerkollektion for 2017, var der spækket med fotografer, og de fik alle de billeder de ville af den smukke, sorthårede Lourdes.

Se dejligt galleri med Lourdes herunder. De første 20 billeder er fra Lourdes' barndom og ungdom, mens de sidste 29 viser hende, som hun så ud ved modeopvisningen i lørdags: (artiklen fortsætter under galleriet)

 

Lourdes Leon2 14092016

Mor og datter sad blandt andre sammen med Zoe Krawitz, der er datter af skuespilleren Lisa Bonet og musiker Lenny Krawitz.

Lourdes studerer musik, dans og skuespil ved Michigans Universitet.

Hendes far, Carlos Leon, mødte Madonna i New York City tilbage i 1994, og de blev hurtigt kærester. Lourdes kom til verden den 14. oktober 1996, men syv måneder senere gik parret fra hinanden.

Carlos Leon er i dag gift med den danske designer Bettina Holte, med hvem han har en søn.

 

 

Sponsoreret indhold