Hollywood12. juli 2017

Madonna åbner hospital i sin datters navn

I sin datter Mercys navn åbnede sangerinden Madonna tirsdag et nyt børnehospital i Malawi.
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/7.08314795.jpg
 Foto: All Over Press

Hun har adopteret hele fire børn fra det afrikanske land, men sangerinden Madonna er bestemt ikke færdig med at gøre livet lettere for Malawis børn og unge.

Tirsdag åbnede den 58-årige popstjerne et nyt børnehospital i byen Blantyre, som er landet andenstørste by. Det skriver Reuters.

Og som et symbol på, hvor meget Malawis udvikling betyder for Madonna, har hun valgt at opkalde hospitalet efter en af sine adopterede døtre Mercy James.

Det er Madonnas fond Raising Malawi, der har finansieret det nye hospital, som ikke kun får til opgave at behandle syge børn.

- Vi vil sørge for, at dette børnehospital ikke udelukkende vil være i verdensklasse men også et overlegent centrum for læring. Det handler lige så meget om helbredelse som om at vokse sig stærkere, lød det fra Madonna, da hun talte ved åbningsceremonien.

Med til at bakke deres mor op var tre ud af fire af Madonnas adopterede børn, Stella Mwale, David Banda og Mercy James.

Sidstnævnte talte også ved åbningsceremonien.

- Mange børn og mange liv vil blive reddet. Tak mor, du er den bedste, lød det fra Mercy James.

Madonna etablerede non-profit-organisationen Raising Malawi tilbage i 2006. Det var samme år, som hun hentede sit første adoptivbarn, David Banda, hjem derfra.

Mercy James sluttede sig til familien i 2009, og tidligere i år adopterede Madonna også tvillingerne Esther og Stella Mwale.

Sponsoreret indhold