Fra børnehjem til privat jet: Her er pigerne Madonna har adopteret

Madonna sammen med sine tvillingdøtre Esther og Stella, som hun har adopteret fra Malawi i begyndelsen af februar 2017.

Madonna sammen med sine tvillingdøtre Esther og Stella, som hun har adopteret fra Malawi i begyndelsen af februar 2017.

Foto: All Over

Hun har i forvejen datteren Lourdes på 20 år, sønnen Rocco Ritchie på 16 år, sønnen David Banda på 11 år og datteren Mercy James på 10 år.  

Og onsdag kunne popdronningen Madonna så officielt byde velkommen til to nye familiemedlemmer. Her steg den 58-årige popdronning ombord på sit private jetfly med kurs mod sin lejlighed i New York City – og ved sin side havde Madonna to små piger på fire år.

Madonna har adopteret tvillingesøstrene Esther og Stella, som indtil onsdag boede på et børnehjem i Mchinji, Malawi.

Efter den lykkelige familieudvidelse delte Madonna et billede på sin Instagram-profil, der viste hende hånd i hånd sammen med de to piger. På billedet bar de små piger matchende kjoler, mens deres mor var iført en Dolce and Gabbana-kjole til en pris på $3.000 kroner.

- Jeg kan officielt bekræfte, at jeg har færdiggjort processen med at adoptere tvillingesøstre fra Malawi, og jeg er overlykkelig over, at de nu er en del af vores familie, skriver Madonna som kommentar til billedet.

- Jeg er dybt taknemmelig overfor alle dem i Malawi, der har hjulpet med at gøre dette muligt, og jeg beder pressen om at respektere vores privatliv i denne fase.

Madonna forlod børnehjemmet i Malawi med sine to piger blot 36 timer efter, at en dommer havde gjort adoptionen gyldig. Ifølge dokumentar, som Associated Press har fået fat i, var den malawiske dommer Fiona Mwale begejstret for, at Madonnas ”motivation er at give et hjem, kærlighed, beskyttelse og

Madonna har udtalt, at pigerne vil beholde deres fødenavne for at bevare deres fortid. Begge piger blev som spæde afleveret på Home of Hope Orphanage-børnehjemmet i Mchinji, Malawi. Det er også herfra, at Madonnas søn David Banda er adopteret fra.

Lourde er Madonnas biologiske datter, som hun fik med skuespilleren Carlos Leon.16-årige Rocco Ritchie er også hendes biologiske barn, som hun fik under sit ægteskab med instruktør Guy Richie.

De to andre børn – David Banda på 11 år og datteren Mercy James på 10 år – er begge adopteret fra Malawi.

Adoptionen af både David Banda, Mercy James og nu altså også Stella og Eshter har ikke været uden problemer. Ifølge malawisk lov er det kun statsborgere fra Malawi, der kan adoptere. Og derfor har Madonna altså været igennem flere juridiske hårdknuder for at få mulighed for at adoptere hendes i alt fire børn fra det afrikanske land.

Da David Banda blev adopteret i 2006, fik Madonna stor kritik fra indbyggere i landet, som mente, at hun kun havde fået mulighed for at adoptere, fordi hun var et kendt ansigt.

Under adoptionen af Mercy James i 2009 betalte Madonna angivelig $1,5 millioner til staten for at blive godkendt.

Du kan se billeder af Madonnas andre børn i galleriet herunder:

Madonna og hendes børn

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close