Hollywood1. juli 2015

Nu ruller skandalerne: Ludomani ødelagde ægteskabet

Affleck er ludoman og drikker alt for meget, afslører kilder nu i Hollywood.
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/8.02430320.jpg
 Foto: All Over

NEW YORK CITY, USA/SE og HØR: Ægteskabet kunne ikke holde til hans massive druk og eskalerende ludomani.

Det slår en kilde tæt på Jennifer Garner nu fast. Angiveligt har Ben Affleck massive problemer med druk - og når han drikker, bliver han en ren spilledjævel.

- Det var mest ludomanien. Jen kunne ikke klare det længere, og det blev værre og værre siger en kilde til TMZ.

I går kom Affleck, 42, og Garner, 43, med en fælles pressemeddelse, hvor i de skriver, at de skal skilles.

- Efter lang betænkningstid og nøje overvejelse har vi taget det svære valg at lade os skille. Vi vil stadig være venner, og vi vil begge have forældremyndighed over vores børn og være forældre for dem. Vi beder om at børnene ikke blandes ind i dette, og at pressen forstår denne vanskelige tid.

Men tiden har været vaskelig længe. Det fortæller en ven tæt på Ben, der indrømmer, at hans kammerat bestemt godt kan lide at feste.

- Det er et faktum, at han elsker at spille og drikke. Sådan er det. Men det var ikke det, der ødelage ægteskabet, siger vedkommende, der ikke vil ind på de nærmere omstændigheder.

Der har længe været historier i den amerikanske ugepresse om, at Bens ludomani og druk havde taget så meget overhånd, at han glemte at hente parrets børn, Violet, Seraphia og Samuel. Og det var noget, der i den grad kunne få Jennifer helt op i det røde felt.

- Det blev bare værre og værre, siger en kilde til US Weekly, der også forklarer, at Jennifer for over en måned siden kontaktede en af Los Angeles' bedste skilsmisseadvokater.

Jennifer Garner og Ben Affleck blev gift den 29. juni 2005 i det caribiske ø-rige Turks and Caicos - for præcist 10 år siden.

Sponsoreret indhold