Hollywood 30. juni 2015

Affleck og Garner skal skilles

Et af Hollywoods mest kendte par går fra hinanden.

Affleck og Garner skal skilles

LOS ANGELES/SE & HØR: Ben Affleck, 42, og Jennifer Garner, 43, skal skilles. Det fortæller de i en pressemeddelse tirsdag eftermiddag lokaltid i Hollywood:

- Efter lang betænkningstid og nøje overvejelse har vi taget det svære valg at lade os skille. Vi vil stadig være venner, og vi vil begge have forældremyndighed over vores børn og være forældre for dem. Vi beder om at børnene ikke blandes ind i dette, og at pressen forstår denne vanskelige tid, skriver parret i meddelelsen.

Dermed sættes punktum for præcist 10 års ægteskab. Parret mødte hinanden under optagelserne til filmen "Daredevil" i 2004. Da Jennifer fyldte 33 i april 2005, friede Ben. Hun sagde "ja, " og parret holdte et smukt bryllup under meget private forhold på en caribisk ø i slutningen af juni 2005.

Den nåede at få tre børn sammen. Violet, Seraphia og Samuel.

Det kommer ikke som nogen overraskelse, at parret skal skilles. Rygterne om skilsmisse har verseret længe, og parret har forgæves forsøgt at smile til fotograferne. Og for få uger siden kunne et ugeblad i Hollywood så fortælle, at Jennifer var i gang med at tale med skilsmisseadvokater.

Samtidigt kunne man se håndværkere flytte ind i huset - noget parret undskyldte med, at det skulle moderniseres. Men mon ikke skilsmissen allerede var en realitet for et par uger siden?

Der har længe kørt historier om, at Ben Affleck festede alt for meget, og at Jennifer var vred på ham, men det melder historien om skilsmissen intet om.

SE og HØRs Hollywood-korrespondent har flere gange interviewet Jennifer Garner. Senest i 2012. Her lagde hun ikke skjul på, at hun ikke gider Hollywood-livet. I interviewet fortalte hun, at hun langt hellere ville bo ude på landet, så hun kunne blive fri for paparazziernes telelinser. Garners eneste grund til at være i L.A. er hendes jobs.

Hun fortalte også, hvordan hun ikke gider gå op i mode og make-up - hun vil meget hellere lege med børnene i haven. Og på den måde skiller hun sig i den grad ud her i Los Angeles. Og der står sikkert mange unge blondiner i kø for at komme i bukserne på Ben Affleck, der altid har haft meget mere trang til det vilde festliv.

OPDATERET:

Først på aftenen - altså i nat i Danmark - kunne TMZ.com afsløre, at parret ikke har en såkaldt "pren-up" - altså en ægtepagt. Det har de fleste ellers i Hollywood, og det viser, at begge parterne virkelig troede, at de var hinandens sjælevenner, og at ægteskabet var for evigt.

Dog overrasker det de fleste, at Ben faktisk ikke er meget rigere end Jennifer. Parrets indkomster har været stort set ens, ifølge TMZ. På trods af at Aflleck har tjent mere så sine film, så har Jennifers TV-serie, "Alias" været en ren guldgrube. Det sker altid, når en amerikansk serie går i "syndication". Begrebet betyder, at andre TV-stationer kan købe rettighederne med henblik på genudsendelser - og det forgylder stjernerne. Det er blandt andet derfor, at stjernerne fra "Venner" stadig spinder guld på 1990er serien.

Ifølge TMZ er det sværeste i skilmissen selve bo-delingen. For ingen af partnerne mangler kontanter.

 

Sponsoreret indhold