Hollywood5. april 2016

Se billederne: Louis Tomlinson og kæresten på familieudflugt

Louis Tomlinson og hans kæreste Danielle Campbell var på familieudflugt med lille Freddie og Louis' søskende
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/louis_0.jpg
 Foto: All Over

Det kan godt være, at lille Freddies mor Brianna Jungwirth tidligere ikke ville have, at Louis Tomlinsons nye kæreste skulle have noget som helst med Freddie at gøre. Men nu er det da ud til, at der er fundet en løsning på det problem.

I hvert fald var 24-årige Louis Tomlinson og kæreste Danielle Campbell onsdag på en udflugt med lille Freddie i Calabas Commons i Californien. Det var ikke kun Louis og Danielle, som var med - Louis mor Jay Deakin er også i Californien for tiden, og hun havde taget Louis’ søskende, tvillinger Doris og Ernest, med. Så der var dømt masser af familiehygge med både baby Freddie - og de små tvillinger.

Louis Tomlinson så ud til at nyde dagen, og der blev hygget med hans små søskende.

Se de søde billeder her:

Louis Tomlinson på familieudflugt

Generelt ser det ud til, at den 24-årige One Direction-sanger nyder rollen som far, og det er jo også stadig uvist, om den britiske succes-gruppe bliver gendannet. De fire medlemmen; Louis Tomlinson, Niall Horann, Liam Payne og Harry Styles besluttede sig for at tage en pause. Men det er ikke til at sig, og de rent faktisk finder sammen som One Direction igen. Det har Simon Cowell, der er manden bag gruppen tidligere sagt.

Simon har direkte udtalt, at han ikke ved, om One Direction fortsætter. Men han har også sagt, at han er sikker på, at der kommer soloprojekter fra gruppemedlemmerne. Så gad vide om Louis Tomlinson midt i babymad og bleskift også går og pusler med sit eget soloprojekt?

Sponsoreret indhold