Hollywood28. marts 2016

Cowell: One Direction har måske ingen fremtid

One Direction holder måske ikke bare pause. Simon Cowell afslører, at han faktisk ikke ved, om de fortsætter.
https://imgix.seoghoer.dk/media/vipedia/one_direction.jpg
 Foto: All Over Press

Det er ikke det bedste nyt for One Direction-fans, som mediemogulen Simon Cowell er kommet med. I sin tid var det Simon Cowell, der samlede gruppen i ”X Factor” i Storbritannien i 2010, og han har ført dem frem til at være verdenshit.

Der har været kæmpe succes for Liam Payne, Niall Horan, Harry Styles, Louis Tomlinson og Zayn Malik - men det krakelerede lidt, da Zayn forlod bandet sidste år. De fire andre fortsatte dog ufortrødent, men de har taget en pause fra One Direction nu - lyder det officielt.

Men nu afslører Simon Cowell, at han faktisk slet ikke er sikker på, at Louis Tomlinson, Harry Styles, Niall Horan og Liam Payne faktisk kommer tilbage til One Direction igen.

- For at være helt ærlig, så ved jeg ikke, om det er en pause eller et break-up, siger Simon Cowell til Billboard ifølge Mirror.

- Det er lidt underligt, men jeg har egentlig ikke lyst til at vide det. Jeg tror ikke, at de har haft nok tid til at opleve, hvordan det er ikke at være i en gruppe, til at være sikre på, hvad de vil, siger Simon, der ikke rigtigt vil afsløre, om Harry Styles allerede er i gang med sine soloplaner.

- Han vil da finde ud af, hvilken slags plade, han gerne vil lave en gang. Han har god smag, og det er en god hjælp. Der er masser af musikskrivere og producere, der gerne vil arbejde med ham, men han kommer ikke til at have travlt med det.

Sponsoreret indhold