Hollywood 23. februar 2017

Little Mix takker ekskæresterne

Pigegruppen Little Mix hev i går deres første Brit Award hjem for sangen "Shout Out to My Ex". De fire piger gav derfor en helt speciel tak til de fyre, der har inspireret dem til sangen.
Foto: All Over Press

Pigegruppen Little Mix har, siden de vandt det engelske X Factor i 2011, haft kæmpe succes.
Gruppen, der består af pigerne Perrie Edwards, Jade Thirlwall, Leigh-Anne Pinnock og Jesy Neslon, har flere gange været nummer et på hitlisterne.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

For tiden hitter pigerne med nummeret "Shout Out to My Ex". Og netop ekskærester har de fire piger haft en del af.
Kendte fyre er nemlig faldet på stribe for de lækre piger, men det er ikke altid endt lige godt.

Gruppens blondine Perrie Ewards var i to år forlovet med "One Direction"-sangeren Zayn Malik, men han endte som bekendt forlovelsen over en SMS.
Og senest aflyste Jesy Nelson sin forlovelse med "Rixton"-sangeren Jake Roche.

Andre kendte fyre på pigernes ekskæreste-liste tæller blandt andre sangeren Jason Derulo, fodboldspilleren Jordan Kiffin og skuespilleren Luke Pasqualino.
Så inspiration til sangen "Shout out to my ex" har der været nok af.

De fire piger anerkendte også deres ekskærestes rolle i sangens succes, da de ved Britt Awards i går vandt for bedste engelske single.
Pigerne var noget overraskede, da de gik på scenen for at modtage statuetten og efter den klassiske takketale, måtte Jade Thirlwall sende en hilsen til mændene bag.

-Og til sidst, tak til vores ekser, for at hjælpe os med at lave en fantastisk sang. Den er til jer drenge, sagde en smilende Thirlwall mens hun sendte en blink ud til publikum.

Det var pigernes første Brit Award pris nogensinde. De andre kunstnere nominerede i kategorien "bedste britiske single" var blandt andet James Athur, Rihanna og Perries ekskæreste Zayn Malik.
Perrie havde taget sin nye kæreste Alex Oxlade med til prisoverrækkelsen. Så måske hun endelig er ovre bruddet med Malik?

Du kan se videoen, hvor pigerne takker deres tidligere flammer herunder:

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

Sponsoreret indhold